!!~ SELAMAT DATANG ~!!

"Maaf Seandainya terdapat Kandungan yang berunsur peribadi dan Kurang bermanfaat buat Pembaca. Cedoklah sebanyak mana Kebaikan dan Tapislah segala Kelemahan serta Kecacatan." -admin-

Tuesday, May 4, 2010

hang out bersame kwn2 lame..:P




1)alif haris-ex sambest
-s2dent upnm(asasi engineering)
-berasal dr sijangkang

2)nabil syahmi-ex sambest
-s2dent kuis(dip in islamic banking)
-berasal dr sg.lang banting

3)ridwan jaafar-ex sambest
-s2dent matrikulasi n9(sains fizikal)
-berasal dr banting

4)imran zawawi-ex sambest
-s2dent uitm dungun,terengganu(dip in elctronc enginering)
-berasal dr johan setia,klang

kami 4 sekawan adalah merupakan ex sambest s2dent....ikatan ukhuwah yg terbina suatu masa dulu antara kami ketika bersama2 menuntut ilmu di sambest xkn kami leraikan selamanya...biarpun masa dan tmpat mnjarakkan kite..sejauh mane kite berada...selama mana kite tidak bersemuka,,,kite akn tetap kwn selamanya...:D

Sesegar hijau daunan
Begitulah kita diibaratkan
Tiada siapa yang bisa memisahkan kita
Antara kita semua

Seerat simpulan yang tidak terbuka
Seteguh langit tinggi menongkah dunia
Kita mengharung badai atas nama
Kasih insan bersaudara

Buang yang keruh ambil yang jernih
Dendam hasad dengki mestilah dijauhi
Marilah contohilah Rasullulah
Di dalam bersahabat
Ukhuwah dan mahabbah kita jalinkan
Bina keharmonian

Sesegar hijau daunan
Begitulah kita diibaratkan
Tiada siapa yang bisa memisahkan kita
Antara kita semua
::::::akrab persahabatan by inteam:::::
~fwenz 4ever beb~

haaa...sume tu muqaddimah saja..:D...ops lupe...asslamualaikum sume~...hari ini aku nak berkongsi sedkit cerita la dgn korang sume...agk2 korang cite nie cite psl ape??haha..kalau korang bce muqaddimah tu pn mst da dpt agk kan ape bnde yg aku nk cite???haha...so ari ni aku nk cite pasal persahabatan antara kami...eh...psl persahabatan ke??bukan2...silap2..act cite yg aku nk cite ni tntag trip aku ngn kgkwn sahabat2 aku ke satu salah satu tmpat peranginan di malaysia neyh..hak3...da lari tjuk neyh...hahah..xpe la...ade la sikit2 tntag persahbatan...oke la tu..:)

jadi bermula lah sebuah cerita,hari ni aku ade date ngn kwn2 aku di pusat pertanian malaysia.atau dlm loghat enggerisnye malaysia agriclture park..ngee~..ari ni kwn aku nabil syahmi mengoffer diri drive kete...itu suda bgus..haha..sbb sblom aku salu drive klu nk p mne2 ngn kwn2..ari ni bley la relax..~jadi bermula perjalananye dr bnting pkul 8.45 a.m..dia menjemput rdwan(jiwang)...lpas tu aku plak...lpas aku imran pulak...haha..kesian dia kne jmput kitorang..tapi xpe..nek kete pn..bkn nek basikal...x kua byk tenaga sgt pn..setakat pusing2 stereng,tekan pedal minyak,brek n clutch...brape kilo joule je la energy yg kua..haha..kan?kan?smpai sne...kitorang sewa beskal..pusing sne,pusing sini smpai nk tercabut ltut ni hah..huhu..memang pnt kot...jln berbukit2 kan..tyme turun bukit xyah cite r..memang sonok...tp bile tyme nek bukit..ha rasakan..hahaha..tp xpe..bgus tuk kesihatan...:)..but memang kitorang epi gle..:D...

baleknye kitorang lpak s.alam dlu..jmpe senior kitorang,amer afwan namenye.hhaha.minum2 dlu..mkn2 sume pastu solat zhor kt surau berhmpiran kolej meranti uitm s.alam...lpas ni sume nk pulang ke tmpat masing2..yg si jiwang nk tdo uma amer sbb nk belatih nasyid..ade show la tu kot..yg em blek uma ke klang...aku lak blek ke sijangkang...nabel blek ke bnting...ari khamis neyh nabil da blek kuis da..kmbali ke skolah..eh silap kmbali ke kolej..hehe..dan nabil smpat lepak uma aku skejap..on9 jap..upload gmba2 td..hehe..dlm kul 5 cmtu dea beragkat pulang...huhu..slamat pulang nabel..n slmat pulang ke kuis..hehe..aku kmbali seorang..~dlm hati aku,aku berdoa.."smoga berjaya dlm idup kwn2,smoga ukhuwah kite berkeakalan"..haha..insyAllah..
"jadikan perpisahan ini perpisahan yg terpelihara"..amiin..:)

Terima Kasih sudi Baca Sampai habis

Suka? Seronok?

2 Suara Anda:

ichiexe said...[Reply to comment]

aishh...pomot ak abes2 nmpak...hahaha

alif haris said...[Reply to comment]

hhaha..pomot kwn beb..hehe..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top