!!~ SELAMAT DATANG ~!!

"Maaf Seandainya terdapat Kandungan yang berunsur peribadi dan Kurang bermanfaat buat Pembaca. Cedoklah sebanyak mana Kebaikan dan Tapislah segala Kelemahan serta Kecacatan." -admin-

Friday, July 2, 2010

hurmmm . . bEgitU LaH mAnuSiA . .

assalamualaikum , salam sore !!

YeaH ! begitu la manusia ~

agak sukar untuk kita mencari pasangan yg menyintai pasangan masing2 dgn cinta sejati yg memang gler2
sejati kan . aku men ckp je neyh . ;p

tapi itu yg aku perhatikan selama 19 tahon aku hidup .

kebanyakannya tidak tahu menghargainya .

jadi kpd saudara dan sudariku di luar sane yg sedang mnjalani kasih syg dgn bahagianya ,

aku ingin berpesan agar hargailah ,jagalah , pertahankanlah , dan bersederhana la , usah keterlaluan hubungan cinta kalian :)

tidak seperti aku , ksh syg dan cinta aku tak pernah mndpt penghargaan dan balasan drpd beliau yg amat aku syg dan cinta .
tapi ak tetap bersyukur kerna masih mmpunyai parent , family n fwenz yg mnghargai ksh syg aku . alhamdulillah~

kalian sepatutnye bersyukur kerna ksh syg kalian dihargai pasangan masing2 .

dan sememangnye aku amat mmbenci mereka yg tidak reti menghargai hubungan itu . bertahun aku terseksa dibayangi kerinduan pd beliau , tup tup je bf beliau break hubungan mereka cmtu je . ape punye orang da . x reti bersyukur . bek bg aku je gf die tu dulu !!

jadi aku label die sbgai orang x reti mnghargai ksh syg , tapi mengapakah cinta orang sebegitu mndpt blasan dan penghargaan drpd beliau . sedagkan aku disini sejak dulu dan kini masih lagi menyayanginya .

hhurrmm begitu la manusia kan .
x dpt meraung, merayu2 . . da dpt , dibuang2 . . really stupid ! n really jerk !
jadi siapa yg mkn cili , die la terasa pedasnye .

kpd kalian yg tahu menghargainya , aku ucapkan tahniah ! :) smoga berkekalan


ha cmni la manusia , x dpt merayu2

then bile da dpt dibuang2 .


P/S : jgn tiru aksi ini !







Terima Kasih sudi Baca Sampai habis

Suka? Seronok?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top