!!~ SELAMAT DATANG ~!!

"Maaf Seandainya terdapat Kandungan yang berunsur peribadi dan Kurang bermanfaat buat Pembaca. Cedoklah sebanyak mana Kebaikan dan Tapislah segala Kelemahan serta Kecacatan." -admin-

Friday, June 17, 2011

Ciri-ciri Seorang Lelaki Gay

بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum

                Dulu , Sebelum kolej aku pindah masuk dalam kem Sg. Besi, kolej aku terletak betul-betul berhadapan dgn Taman Tasik Permaisuri yang Famous tuuu ... Famous sbb apa ?? Sebab kat situ ramai Gay uolls tau tak ... Hampir setiap malam para golongan gay ini berkumpul sesama mereka di Taman Tasik Permaisuri, Bndr Tun Razak, Cheras ni ... Nauzubillah .. 

Kalau uolls nak tau antara ciri-ciri sorang lelaki Gay dipersilakan la baca ini :

(1). Suka memakai kasut atau pakaian perempuan sejak kecil ..


(2). Suke meraba kemaluan kaum sejenisnya (lelaki la) sbb dia ada nafsu kat lelaki jew.. euurghh !


(3). Kalau kene cium atau pegang2 dgn lelaki gay , dia selamba jew (*dalam hati layaaan)


(4). Tertarik dgn boys yang hensem-hensem dan cute-cute 
Okay boys sape yg terangsang tgk gamba ni ada harapan gay la tu ..credit pacik google


(5). Dia boleh puji kawan laki die dgn kata-kata "Kau ni Hensem la" *dgn gaya renungan mata penuh nafsu!


(6).Topik Borak pn berbeza dgn lelaki normal punya topik .


(7).Mereka ini lebih suka berkumpulan sama ada dua atau lebih ..


(8). Tak heran kalau nampak girl cantik atau sexy ... Sebab mereka takde nafsu terhadap girl ..ish3 
Haish kalau aku dah feewwit2 da .. 


(9). Single sentiasa sebab laki ngn laki tak boleh kawin (*kalau single sebab tak bertemu jodoh lagi tu lain cerita) ... Kalau dia kat America sane, cnfirm da bertemu jodoh dgn jantan .. huk3


idea source : credit to myravea

p/s : aku single gak tapi bkn gay faham ! hehe ... aku setia menunggu Si Heliza ni .. HaHa . ops

Terima Kasih sudi Baca Sampai habis

Suka? Seronok?

37 Suara Anda:

msredcheesecake said...[Reply to comment]

Tunggu heliza ke? Tunggu la sampai lebam...hheeee

Nurnajwa said...[Reply to comment]

Hahaha, actually ta yah tahu ciri2 pon dh tahu mmat tu gay :D

myravea said...[Reply to comment]

oh my!saya pon bukan gay!hahaha :p

wah, minat heliza yek, myra ske die jugak!opsss im not a lesbian okae..hehe :)

Adrina said...[Reply to comment]

haha, euuuwww

zZzattyy said...[Reply to comment]

haiyooo~~~ :O

setia menunggu Heliza? hahaa...

alif haris said...[Reply to comment]

msredcheesecake- okay .. belom lebam lagi .. tunggu lagi .. hehehe

alif haris said...[Reply to comment]

Nurnajwa- yeke ?? nak identify cmne ?? hehe

Aisyah Aina said...[Reply to comment]

no 2 tu siyes tak boleh blah...hahaha
bodoh gila!

alif haris said...[Reply to comment]

myravea- hahah .. memang girl dah tentu bkn gay .. :D

alif haris said...[Reply to comment]

adrina -- eeuww haha

zatty -yeah :D setia ni ..

Khairil said...[Reply to comment]

ooo..geli weh dgn gay...

Hayati Hamzah said...[Reply to comment]

kalau perempuan terangsang tgok pic tu ? haish ! tak leh duk sini lama2. HAHA

Nur Fannun said...[Reply to comment]

eloknya gay ni jtuh cinta pada lesbian..

adwafarahin said...[Reply to comment]

say no to gay! hahah

Syuxer said...[Reply to comment]

fuh gay!!

gay neh kadang2 menggerunkan..yang sasa lagi gerun..versi maknyah lagi jahanam..fuh tidak..semoga diri kita sebagai lelaki tidak diperkosa oleh mereka..hukhuk..ngeri dowh..jangan bayangkan,merana otak kalau cuba bayangkan heheh..

EZAN IDMA said...[Reply to comment]

cristiano ronaldo ehnsem ouh. haha saya bukan gay :p

cik pha said...[Reply to comment]

hoho tguu si heliza? hahhaa kalu wat kenduri jgn lupa jemput heh heh

mimie saie nie said...[Reply to comment]

hahaha heliza helmi ke nie heliza lain hehehe

~aku dan die~ said...[Reply to comment]

lep,,ciri2 pompn les xde ke??hahaha

alif haris said...[Reply to comment]

khairil - haha aku pn geli ngn gay nih .. anti woooh !

hayati - haha klu pmpuan mksudnye normal .. haha

fannun - tawu tape .. same je dua eko tu hu3

alif haris said...[Reply to comment]

adwa- yeah ! say no to gay :D

syuxer -huhu nauzubillah ~

ezan - hahah .. dah tentulah kak bkn gay .. haha kak kn pmpuan :)

cik pha -hehehe .. tak tawu leh boleh dpt ke tak .. huk3=,=

mimie - yup heliza helmi tu ..si mata bulat :D

sopek - haha .. nak aku buat ke ? nnt la caoming soon .. haha

saiazuan said...[Reply to comment]

huhu memang jauhi mbr2 mcm ni

Odah + One = OdahOne said...[Reply to comment]

laki gay?...eiiii...whose the man??...top or bottom?...istihlah yg memualkan...gay lang si paku gay lang..gay lang si ramasamy...hoho...pulang marilah pulang marilah pulang ke pangkal jalan...nyanyi ramai2!

ANTARA MAKSIAT & ENCIK BALA

IMANSHAH said...[Reply to comment]

macam2

auny aizie said...[Reply to comment]

fuhhhhh ~

sehlamat kawan2 aku takde yg cemni,
kalo ade aku tibaiii smpi berdarah hidung ngn gigi

Green Apple said...[Reply to comment]

eeee.... macam2 ada dalam ini donia...

apik pehe said...[Reply to comment]

aihhh..yang part meraba tuuuu..aaaaaa

nik lan nik mat said...[Reply to comment]

simpang!

Shamsuddin Amin said...[Reply to comment]

mat rempit pun suke kumpul juga...
dorg gay tak...? LoL

Siti Arfah said...[Reply to comment]

Ish3 . Dunia skg . . X tahu nak bersyukur dgn nikmat kurniaan Allah . hm . Nauzubillahiminzaliq dpd perkara2 mungkar neh .^^

HonEyBuNNy said...[Reply to comment]

haha...

selamat la xdak kawan lelaki gay2 enh...huuhu

Cik Mira said...[Reply to comment]

euwww sangat geli! satu lagi nk tmbah. org kate la, yg tindik sebelah kiri je, org kate gay. tak tau la kebenaran die cmne hehehe

farah adila said...[Reply to comment]

biasanya yg jadi gay...
semuanya hensem2...
nape la durang jadi gay...heran saya...:)

Bluewendy said...[Reply to comment]

geli doh...hihi

najihah sahami said...[Reply to comment]

hahaa...aliff..tu kartun aliff lukis ea??kreatif2.heehehe.

Alif said...[Reply to comment]

aku single,tp aku bukan gay...hahaha

NuSaNa NoSa 91 said...[Reply to comment]

haila~~ dh abes ke pompuan kt dunia ni?? =.="

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top