!!~ SELAMAT DATANG ~!!

"Maaf Seandainya terdapat Kandungan yang berunsur peribadi dan Kurang bermanfaat buat Pembaca. Cedoklah sebanyak mana Kebaikan dan Tapislah segala Kelemahan serta Kecacatan." -admin-

Tuesday, November 8, 2011

Adolf Hitler is one of the most great leader

 بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum..




p/s : Lihatlah ape yg terjadi di Palestin sekarang..





Terima Kasih sudi Baca Sampai habis

Suka? Seronok?

36 Suara Anda:

cik pha said...[Reply to comment]

adolf hitler.........

adwafarahin said...[Reply to comment]

PTTNYE DIE BUNUH JE SEMUA KAN?

Saiazuan said...[Reply to comment]

yeah go hitler!

cucu umie said...[Reply to comment]

kata2 yg penuh dgn maksud...

Lea Isnawi said...[Reply to comment]

patutnya bunuh semua je =.='

ctk said...[Reply to comment]

huhuhu..kesian mereka..

Anif Abdullah| AA said...[Reply to comment]

Mangsa terdekatnya ialah Palestin.. Sama -samalah kita berdoa agar umat islam terpelihara dari agenda kekejaman..

Go to hell Yahudi !!

ikatankasihku said...[Reply to comment]

alif....lama jgk x dtg sini..
hrp alif chat...

ABU said...[Reply to comment]

kanapa tak bunuh semua..

skung dia plan nak serang iran pulak.. cilaka israel..

Nurnajwa KZ said...[Reply to comment]

Awk, where have u been? -- lme btol tak update. Hehe, sihat? ;)

sleeping_maniac90 said...[Reply to comment]

dlu org kta hitler kejam.. tp skang yahudi lgi superb kejam huh..

ILA HonEyBuNNy said...[Reply to comment]

hurm...termenung seketika baca ungkapan emas neh...sob3

Niena Pengembara Ilahi said...[Reply to comment]

erm.... sikap yahudi dh terang & jelas kta lihat skang nie

DzuLagiL said...[Reply to comment]

erm....
mcm2 berlaku sekarang nie

nurathirahkaman said...[Reply to comment]

hitler terkenal dengan KEKEJAMAN sampai orang ta nampak kebaiikan dia..:)

Bui Junaidi said...[Reply to comment]

misai tu mmg gerun tengok..

najihah sahami said...[Reply to comment]

anak arwah zami pun nama hitler kan. sebab arwah minattt dengan hitlerrr ni lah. nanti anak alif pun letak nama hitler k. hehehe

YOUsoF said...[Reply to comment]

Segalanya telah dirancang oleh-Nya, yang tinggal untuk kita, ambik pengajaran yang ada..

YOUsoF said...[Reply to comment]

Kat tempat akul lebih daripada 10 jugak lah lembu yang tumbang.. heheh

Daddylicious said...[Reply to comment]

dia pun tahu apa akibatnya...

EZAN IDMA said...[Reply to comment]

yahudi kejam

Wanie said...[Reply to comment]

pehmuke die memang garang habes la..ayat2 die tu memang tinggal kesan kat otak ni..huhu

sergeant keroro said...[Reply to comment]

pernah baca. terbaik kot.

nurfatiha blacky said...[Reply to comment]

kalau lah bunuh semuaa, xda la mcm ni. ade ke mcm tu ?

Cik Gee said...[Reply to comment]

setuju........

zureen said...[Reply to comment]

hitler! hitler!!!

syarifahsidrus said...[Reply to comment]

nape dia tak nak bunuh semua..hoo T_____T

Syuxer said...[Reply to comment]

sekarang kita dah tau sapa yahudi sebenarnya..terima kasih hitler..sekarang tugas kita settle kan misi yang belum selesai itu..InsyaAllah..

IMANSHAH said...[Reply to comment]

pembunuh terang2 terangan si yahudi..tapi dunia tak mampu buat apa2

semutsengal said...[Reply to comment]

huh..entahla kan.

weh..lama tak dgr kabo? ke aku yang snyap eh?

hahaahahah

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

salam singgah ngn 4low cni. mohon 4low blog kongsi jika blum yer (^_^)

mekasih coz singgah blog kongsi..

Zul Fattah said...[Reply to comment]

tp kenape dunia skrang lebih bencikan hitler dari israel? fikir2kanlah...

sha my heart said...[Reply to comment]

dia simpan nak bagi kita tengok bagaimana perangai orang zionis

amir aizat said...[Reply to comment]

indeed~

cerita best said...[Reply to comment]

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow...follow pakjoe blk tau hahaha

mayaferr said...[Reply to comment]

nahh, adore hitler sgt. he's the most great leader i ever know nd not many people really know who's the real hitler actually (:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top