!!~ SELAMAT DATANG ~!!

"Maaf Seandainya terdapat Kandungan yang berunsur peribadi dan Kurang bermanfaat buat Pembaca. Cedoklah sebanyak mana Kebaikan dan Tapislah segala Kelemahan serta Kecacatan." -admin-

Wednesday, February 2, 2011

Dunia Da Maju .

Dunia da maju skrg .
orang skrg nk beli pisang , mee segera , dan ketam x payah da pegi kedai atau pasar basah ...
semuanye tu boleh dibeli melalui vending machine . haa
kalau selalu kite beri gelaran air tin machine itu sbgai "air gedegang".......
skrg ada "ketam gedegang" , "pisang gedegang"
tp mee xde la gedegang . tumpah la kuahnye . hahaha .
sebenarnye kewujudan bnde ni lama daa .
aku juz baru post hari ni . nk btaw kpd yg blom tahu lg tentang ni . hehehe
boleh caye ke bende ni ??
kalau x caye tgk la seniri video clip ni ye .
vending machine ni baru diperkenalkan kt jepun .
malaysia otw kot :) hehehe




video clip ketam gedegang...

JapanProbe dot com
Uploaded by pubjapaned. - Explore international webcam videos.


video clip pisang gedegang dan mee segera memang betol2 segera ....hehe

Japan Probe DOT COM
Uploaded by japanindiarf5. - More video blogs and vloggers.


p/s : nnt aku da buat lak "nasi lauk campur gedegang".. hehe


Terima Kasih sudi Baca Sampai habis

Suka? Seronok?

6 Suara Anda:

wanie m'nJ said...[Reply to comment]

zaman dah berubah...dunia makin maju...haha

p/s : buat le shoutbox ok!!

alif haris said...[Reply to comment]

hehehe . okay i will

Nur Bariah said...[Reply to comment]

hebat la japan

alif haris said...[Reply to comment]

heheh . klaka pon ade kan .

Alif said...[Reply to comment]

perghhh,mmg terbaik,
kan best teknologi peti ais bila dah hbs,automatik pasaraya akan hantar barang kat umah nak penuhkan peti ais tu...

alif haris said...[Reply to comment]

hehe taw xpe . :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top