!!~ SELAMAT DATANG ~!!

"Maaf Seandainya terdapat Kandungan yang berunsur peribadi dan Kurang bermanfaat buat Pembaca. Cedoklah sebanyak mana Kebaikan dan Tapislah segala Kelemahan serta Kecacatan." -admin-

Wednesday, February 23, 2011

assignment,,,test,,,assignment,,,test,,,!!

:::بسم الله الرحمن الرحيم:::

memang da jadi lumrah sebagai seorang mahasiswa , tidak akan lari daripada bebanan-bebanan belajar seperti assignment2, test2 , quiz2 , projek2 dan penutup segala kesengsaraan itu adalah FINAL EXAM bgai setiap sem .

dan perkara yg sama akan berulang kmbali untuk sem yg akan datag sehinggalah tamat pengajian. haha :D
dan sepatutnya kita sebagai seorang pelajar x patut mengeluh ats semua bebanan itu . 
sebab sume tu da memang jd kerja sebagai sorang pelajar / mahasiswa. cuma hanya kerana satu halangan yg mnjadikan kita kuat mengeluh iaitu MALAS . haaaa

jd kalau nak lari drpd sume tu, x payah la jadi sorang pelajar / mahasiswa. 
p apply cari kerja . ishh . lg payah kot alam pekerjaan .mcm2 kene fikirkan .
mcm2 kene budjet..... nk fikir itu...nk fikir ini....huuhuhu...lg busy haa...

jd andai kerja ,tugasan2 dan tanggungjawab sbgai sorang pelajar ini pn kita x dpt nk setel dan asek mengeluh, apatah lagi tangungjawab sebagai seorang pekerja apabila kita melangkah ke alam pekerjaan kelak . 
mengeluh 24 jam la almatnya . huu......

.sememangnya kadagkala tugasan2 yg diberikan terlalu byk dan dateline yg diberikan amatlah terhad.....
tp semua tu bkn lah untuk mebebankan pelajar dan baut pelajar jd gila..tidak sama sekali ..
cube kita pndag dari sudut yg positif....semua tu adalah persediaan kpd kita untuk menempuh alam pekerjaan yg lebih mncabar dan lagi busy compare dgn alam s2dy kita skrg ... jd bersyukurlah...
jgn byk bunyi klu lect bagi assignment yg melambak...hehe :D
chill selalooo :)


assignment yg menggunung,..waahh~


p/s: entry ini adalah untuk ingatan kwn2 dan juga penulis sendiri...sbb penulis pn selalu mengeluh...hahaha:)


Terima Kasih sudi Baca Sampai habis

Suka? Seronok?

4 Suara Anda:

Alif said...[Reply to comment]

sabar,setiap kesabaran pasti ada kemanisannya....

alif haris said...[Reply to comment]

kejayaan pasti milik mereka yg sabar :)

ryanna aida said...[Reply to comment]

sbr jela.. mmg jd student ni byk tol buah tngan dr lecturer.. hehe..

alif haris said...[Reply to comment]

hmm taw xpe . hehe
sabo je la

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top