!!~ SELAMAT DATANG ~!!

"Maaf Seandainya terdapat Kandungan yang berunsur peribadi dan Kurang bermanfaat buat Pembaca. Cedoklah sebanyak mana Kebaikan dan Tapislah segala Kelemahan serta Kecacatan." -admin-

Thursday, June 9, 2011

Dua Alkisah dalam Satu Entry

بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum ..

                                                                  Tersebut la Alkisah ~

Alkisah Pertama

         Terima Kasih diucapkan buat Teman-teman seperjuangan yang sudi mem'folow' blog nth hape-hape nth ni .. Especially kepada follower blog aku yang ke-300 ni ... Hehe .. Sorry eh , aku Newbie lagi ... follower baru cecah 300 batak kemain.. hik3  Jom terjah blog si follower bertuah yang bernama najwa ini .. Jom-jom .. Tak terjah aku tumbuk laju-laju karang hehe gurau ja ! =D

Alkisah Kedua
         Maaf buat teman-teman, aku lambat membalas jejak kalian sebab aku bercuti di pulau Pangkor selama 4 hari 3 malam bersama family, Pangkor Island nama omputihnya .. Hehe .. Penat drive pn tak hilang lagi neyh .. Papepon Best sgt ! TAPI ........... ade jugak bende yang tak best HuHu .. 
di Pantai pasir Bogak, P.pangkor
Okay ni cerita betul .. ni Otw balik dari pulau ape nth namanya yang berhampiran pangkor .. Sedih wwooh fon aku tercelup dalam air laut pulau tu laa (pulau aku tatau namanya) .. dah tinggal kenangan je fon sony ericsson aku tu .. Nak tuding jari salahkan siapa ? Salahkan laut ? haHa salahkan la diri sendiri yang cuai .. HuHu =( 

Pada hari rabunya iaitu semalam , aku jumpe awek cun yang kerja kat kedai pasar mini Pantai Pasir Bogak tu .. Hurmm dapat la borak-borak kejap ngn dia .. Pastu yang pilunya hatiku ini pagi tadi sebelum bertolak balik aku nak jumpe dia lagi tapi ....... aduuii dia kerja shift petang ... HuHu .. melepas ~ baru je niat nak mintak num fon ... HaHaHa
Gambar hiasan semata-mata .. HeHeHe

-Tamat-


p/s : Aku rasa Handphone aku kene telan laut mungkin sebab niat aku nak mengurat anak dara orang kot .. isk3




Terima Kasih sudi Baca Sampai habis

Suka? Seronok?

34 Suara Anda:

najihah sahami said...[Reply to comment]

haha..sempat lagi nak mintak nom tu. xsedar ke henpon dh tercelup ke laut. adoi..

dreamygirl said...[Reply to comment]

amboi..hu3

Aisyah Aina said...[Reply to comment]

kawan baik aku tu..kahkah XD

happy sangat bercuti sampai baling fon dalam laut...hahaha

alif haris said...[Reply to comment]

mish- hahaha .. tape .. fon ibu ade .. nagh3 !

dreamygirl- hehe

aisyah - kwn baik kau ?? sape ??

Aisyah Aina said...[Reply to comment]

hish...najwa la :)

alif haris said...[Reply to comment]

oouhh .. haha .. egt awek kt pangkor tu kwn kau .. :p

Aisyah Aina said...[Reply to comment]

hahaha..muka awek tu pon tak tau tiba2 kawan pulak...

tu la...mesti sampai sekarang asyik ingat awek tu...orang cerita pasal orang lain dia fikir awek tu je...kahkahkah ^__^

alif haris said...[Reply to comment]

hurmm tawu takpe .. terbyg2 lagi smpai skg .. haha :D

Farid bin Aspar said...[Reply to comment]

Bukan rezekilah tu, tapi akan digantikan dengan yang baru kan. Alhamdulillah. Syukurlah.

Khazinatul Asrar said...[Reply to comment]

uish..lpar beno laut tu...
hp pun nak tln....

Alif said...[Reply to comment]

perghhh,300 follower tu,terbaekkk

alif haris said...[Reply to comment]

farid - hehe betul2 .. bkn rezeki .. redha jew la .. lgpon cuai sdiri ..

khazinatul asrar- hik3 .. tu larh pasal .. hehe

alif akbar- hehe jom2 kejar .. mulakan langkah pertama .. hehe

zureen said...[Reply to comment]

haha.. nice entri wak! :)

ishiko said...[Reply to comment]

keh3.. nty kasi num publc fone la kt awek tu.. sbb hp da trcelup air laut..

alif haris said...[Reply to comment]

zureen- hehe mekaseh wak :)

ishiko- hahhaha .. boleh gak .. nnt cabut mana2 pblic fon letak kt umah ..

syrupmasin said...[Reply to comment]

haha..gile kesian ta smpat :D

alif haris said...[Reply to comment]

huhu memang kesian gler kan ..

Khairil said...[Reply to comment]

best bercuti di pangkor?..

alif haris said...[Reply to comment]

hehe best la jugak .. ada gak bnd yg ta best nye tu

stuck said...[Reply to comment]

tula...niat xbaik..hahah~ ;P

alif haris said...[Reply to comment]

huk3 .. tu la .. =( tobat2

Emilia Emira said...[Reply to comment]

haha salah niat sebab tuh kene telan ngan laut tuh..^^,

alif haris said...[Reply to comment]

taw xpe .. lenkali niat kne baik kan .. hehe

EZAN IDMA said...[Reply to comment]

amboi semartnye :p

Obat Sakit 2011 said...[Reply to comment]

dua kisah dalam satu entri sangat memuaskan gan

alif haris said...[Reply to comment]

ezan - hehe alamak ade orag puji la ni yg segan ni haha

obat - haha tq :)

lilypelangi said...[Reply to comment]

kesiannye la fon dia tercelup kat air . sabar ye ? nty sy bnje satu . nak? hehhe

alif haris said...[Reply to comment]

wah ade orag blnje sy ON jew .. weee~

^baju kurung^ said...[Reply to comment]

asal x terjun cari hp dlm laut, haha.

SheyPull said...[Reply to comment]

fllow kat sini leh x?
rajin2 komen kat blog saye ek..


JOM singgah blog saya nak... aduhai...BORING nye...eh ape maksud BORING?

alif haris said...[Reply to comment]

baju kurung - da terjun da .. tp dpt2 da tak bernyawa .. sob3 =(

shey pull- hehe xde hal bro .. tengs singgah sini ..

NUR AIN AZMAN said...[Reply to comment]

hehe. alkisah kedua kelakar, keh3
follow u
:)

alif haris said...[Reply to comment]

tengs :D

~c kEwpEnK sEnGAl~ said...[Reply to comment]

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top