!!~ SELAMAT DATANG ~!!

"Maaf Seandainya terdapat Kandungan yang berunsur peribadi dan Kurang bermanfaat buat Pembaca. Cedoklah sebanyak mana Kebaikan dan Tapislah segala Kelemahan serta Kecacatan." -admin-

Saturday, June 4, 2011

Hitler Marah Tentang Kes Remaja Comolot

بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum ..

             "Kes remaja comolot di Pavilion" .. Seperti yang anda semua tahu .. Kes ni memang dah lapuk dek zaman .. Tapi sengaja aku bukak balik kes ni (*kat dalam blog aku je) sebab tiap aku aku replay video clip ni tiap kali tu lah aku tergelak-gelak .. HaHa .. Hitler punye la marah tentang kes remaja comolot ni kan ... Jom tengok vid clip tu lagi ... hehe





p/s: Best tak ? haha .. Jom bagi komen ... hehe




Terima Kasih sudi Baca Sampai habis

Suka? Seronok?

31 Suara Anda:

Inspirationalefeks said...[Reply to comment]

hmm, sy xthu tentang remaja comolot kat pavilion .. ape maksud comolot ? nk thu ..

Shafiqhashim said...[Reply to comment]

Hahaaha..Adei..Mcm2 alih suara dia bolh bt..

Syuxer said...[Reply to comment]

ahhaha..kalau bab video hitler neh memang akan muncul setiap kali isu panas..

aku rasa isu budak yang cakap bangga xde dara tuh,kot2 ada video heboh pasal tuh??heheh arap2 tak..

alif haris said...[Reply to comment]

inspirationalefeks>> hehe ,,eleh serius r xtawu comolot.. haha ..

shafiqhashim >> hehhe .. sorry tadi slh letak vid .. huhu

syuxer>> hehe tu r .. psl kes video seks anwar tu pn ade gak kn .. la ni psl budak xde dara tu .. nth la .. hish3

zureen said...[Reply to comment]

ish-ish. comolot.comolot.

alif haris said...[Reply to comment]

ish3 .. ape nak jadi ~

A N E F F said...[Reply to comment]

HAHAHAHAHAHA ! gile kuat laa aku gelak !


"takpe Ana , bukan kau kan yg comolot tu "

HAHAHAHAHA !

alif haris said...[Reply to comment]

haha .. jgn kuat sgt gelak bai .. nnt jiran sebelah mara :D

Emilia Emira said...[Reply to comment]

video hitler nie memang kene manipulated abes laa..serba boleh video nie..haha ;))

alif haris said...[Reply to comment]

hehe yeah manipulated .. pastu best lak tu .. haha:D

Alif said...[Reply to comment]

video hang tuah gagal spm lagi lawak...
lawak kumpulan jambu minggu ke-10 pon lawak giler....

alif haris said...[Reply to comment]

haha .. tu pn antara vid clip evergreen lawak .. :D

Nurnajwa said...[Reply to comment]

Hahahahahahha, Hitler serba boleh! XD

alif haris said...[Reply to comment]

hehe german got talent .. :D

Khairil said...[Reply to comment]

aduhhh..lawak le...

Scya Lollita said...[Reply to comment]

lwak mmg lwak .
mcm mne nak bendun mslah ni . hmm

alif haris said...[Reply to comment]

yg first kita kene salahkan ialah diri sendiri .. klu diri sndiri pn jauh tersesat .. memang jadi cmtu lah ..

FarhanahAdzlan said...[Reply to comment]

betull ke video hitler ni,..ke skadar lawak..??
moga2 kita djauhkan bnda2 yg tdak disukai Allah..:)

alif haris said...[Reply to comment]

betul2 .. nauzubillahiminzalik kan .. tapi ni kes betul .. kan ade kes ni masuk paper .. pastu ade la yg buat vid clip ni ..

dreamygirl said...[Reply to comment]

he3..kelakarla video ni..subtitle agak masuk ngan timing n expression die..mesej nye mendalam,dan memang realiti..(actually akak xtau ape comolot tu,ingtkan hantu ape..he2..bile tgok video ni dah boleh agak..hu2)thanq -)

Inspirationalefeks said...[Reply to comment]

serius .. sy org srwk , so xthu sgt istilah tu .. comot ke ?

Gayahspears said...[Reply to comment]

takot aku tgk >_<
ish2..budak zaman sekarang~!!!

lilypelangi said...[Reply to comment]

haha . lawak2 . tp ada mesej sndri .

stuck said...[Reply to comment]

hahaha....interesting beb!!

ishiko said...[Reply to comment]

kehkehkeh... baru je ternmpk video ni kt u-tube hari tu..

Shamsuddin Amin said...[Reply to comment]

lawak la vid ni... hoho

cik azeya said...[Reply to comment]

hahahaha. die ni asek nak marah marah je. dtg bulan ke hape. kehkeh

Obat Sakit 2011 said...[Reply to comment]

aku tonton videonya dulu gan

alif haris said...[Reply to comment]

efeks- comolot tu cium mulut .. eeurgghh teruk kan ?

alif haris said...[Reply to comment]

terima kasih semua atas tontonan dan komennya :)

cik azeya- iye kot .. hik3

Dzarief Zuhdi said...[Reply to comment]

haha.. nie dah version ke-3 aku tengok video hitler nie.. mmg femes tol.. ending tak tahan..hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top