!!~ SELAMAT DATANG ~!!

"Maaf Seandainya terdapat Kandungan yang berunsur peribadi dan Kurang bermanfaat buat Pembaca. Cedoklah sebanyak mana Kebaikan dan Tapislah segala Kelemahan serta Kecacatan." -admin-

Sunday, June 12, 2011

Cara Pujuk Tauke Bagi Murah

بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum ...

                Ladies = Shopping ... Ibarat Irama dan Lagu kan ... Haha .. Ladies memang suka Shopping dan itu kenyataan ... Dan selalunya Si ladies akan menge'pow' si Guys yang bergelar boifren atau Hubby ni waktu shopping ... Ye dak ? Hehe .. 

*****************

               Tapi Pernah tak uolls tengah jalan - jalan kat Shopping complex, secara tiba-tiba si Ladies ni jatuh cinta kat Si kasut, Handbag or whatever lah dan Harganya mampu membuat si Guys terbeliak mata sambil telan air liur banyak kali ??? Kene pulak Tengah - tengah Bulan adoyai~   

Okay jadi disini aku dapat satu cara Pujuk Tauke Kedai tu Bagi Harga 'runtuh' ... Nak tau ? Jom Baca Cerita ni jap , Layaan Zaasss~

Tekan Ctrl + Klik pada Gamba untuk penglihatan yang lebih baik

Tekan Ctrl + Klik pada Gamba untuk penglihatan yang lebih baik

Tekan Ctrl + Klik pada Gamba untuk penglihatan yang lebih baik

Tekan Ctrl + Klik pada Gamba untuk penglihatan yang lebih baik 

 ********************

         Ahaa .. Amacam ? Best Tak caranya ... Jom try waktu shopping nnt HeHe .....

AMARAN : Pihak BLOG IDUPKU HARI-HARI Tidak akan Bertanggungjawab atas segala   Consequence yang bakal Terjadi ... Pandai buat Pndai tanggung ... HiHihi^^


p/s : Agak-agak uolls ada tak yang buat betul-betul mcm ni ?? HaHa .. Betul longkang punya idea :D

Terima Kasih sudi Baca Sampai habis

Suka? Seronok?

26 Suara Anda:

dreamygirl said...[Reply to comment]

hahaha ni..
kalau buat real confem kena halau..=p

EZAN IDMA said...[Reply to comment]

hhaha rase2 ade kot?

Nurnajwa said...[Reply to comment]

Haha, jom buat try buat dgn kita~ XD

♥sri kandi penawar♥ said...[Reply to comment]

Assalamualaikum...

Like this post! :)
Mmm.. Tapi insyaAllah tak akan buat.
Sebab if nak ape2 usually usaha sendiri ^_^
Meminta hnyakpd Nya.

kotak bulat said...[Reply to comment]

hahahha..sengal aje..

Scya Lollita said...[Reply to comment]

hahaha .
kalo tauke nk saman ak soh dia saman kau dlu

Obat Sakit 2011 said...[Reply to comment]

aku kurang suka bila shopping shopping gan
maklum tak punya dana lebih hehe

alif haris said...[Reply to comment]

dreamy girl- haha kak .. blom try blom taw .. jom try !

alif haris said...[Reply to comment]

ezan idma - nth la .. nak try ? haha

najwa - hehe .. jom !^^

sri kandi penawar - hehehe .. terima kasih .. ni just kartun lawak ujang je pn .. hiks~

alif haris said...[Reply to comment]

kotak bulat- sgt sengal kan :p

scya - eh pihak sy tak akan bertanggungjawab .. hehe :D

obat - hehehe .. tak pa .. dana boleh dicari kok :)

Syuxer said...[Reply to comment]

kahkahkah..nakal punye idea..

boleh bankrup tauke punye kedai..hahahah..

idea nakal tapi boleh dicuba heheh..

Aisyah Aina said...[Reply to comment]

jom teman buat macam ni nak tak?? hahaha

nasib baik aku tak suka shopping...suka berjimat cermat :P

apik pehe said...[Reply to comment]

hahaha..saper2 yg nak try bleh la buat..

alif haris said...[Reply to comment]

syuxer .. hik3 .. boleh jew xde masalah .. jimat pn jimat ye tak .. hahaha

aisyah - eleh yeke tak suke shopping .. try ngh loaded , mst shopping kan .. hehe

apik - hahaha .. silakan

Aisyah Aina said...[Reply to comment]

betul la...kalau shopping makanan suka la...hahaha

jey jamaiah said...[Reply to comment]

na baju murah2!

Noh Kodiang said...[Reply to comment]

senang jo...

mula2 ko pegi kat html...

pastu ko carik .post-body img
then ko letak max-width...ikut suka la nak letak brapa px pon...
pastu letak height: auto;
pastu overflow: auto;

siap...lebih kurang camni...

.post-body img {
max-width: 790px;
height: auto;
autoflow: auto;
}

pastu save template.

: husna : said...[Reply to comment]

sekarng ni boleh terus buat.hahah
kalo jadi pape nk salahkan dia! hehe

blog-tips-kurus said...[Reply to comment]

ok! ok! :-)

Farhana Jafri said...[Reply to comment]

hahaahaha sengal!! kne wt drama dlu bru dpat murah ea?? nk try la nnti.. tp tkut plak kne halau pkai pnyapu ngn tauke.. hahahaha

Alif said...[Reply to comment]

hahaha,syg punye pasal,belikan je la...bukan org lain pon,isteri sendiri gak..=P

Hanis Atikah said...[Reply to comment]

hahahah.. wow.. best gila..

apik pehe said...[Reply to comment]

haha..sila2..lepas tu kalau patah kaki tu jangan marah

zureen said...[Reply to comment]

hahhahahahhah! lawak je! hampehh~

adwafarahin said...[Reply to comment]

wow! terbaek lah hihi ^^

najihah sahami said...[Reply to comment]

alif!!cepat cari awek. lepas tu try buat drama mcm ni. tgk pe jadi. kalau alif selamat lg pastu baru mish cuba. hahahaah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top