!!~ SELAMAT DATANG ~!!

"Maaf Seandainya terdapat Kandungan yang berunsur peribadi dan Kurang bermanfaat buat Pembaca. Cedoklah sebanyak mana Kebaikan dan Tapislah segala Kelemahan serta Kecacatan." -admin-

Thursday, June 23, 2011

Blog Review | My 500th Followers

بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum..




Syukur Alhamdulillah bilangan followers Idupku hari-Hari meningkat kepada angka 500 !
Terima Kasih buat u alls yang support aku..=)
Tidak ada apa-apa yang aku harapkan selain keikhlasan u alls mem'follow' aku ..Bukan atas dasar simpati, atau dasar 'Aku follow kau,kau follow aku' ..





Sebagai tanda penghargaan aku kepada u alls, aku ucapkan Jutaan Terim kasih sekali lagi buat u alls dan aku buat blog Review untuk followers yang berada di angka 500 .. hehe
Err beliau dikenali sebagai Miss Huda dan sila tekan banner di bawah ini utk terjah Blog beliau-

Tekan ctrl + klik pd Banner

p/s : Terima kasih =)

Terima Kasih sudi Baca Sampai habis

Suka? Seronok?

18 Suara Anda:

Bluewendy said...[Reply to comment]

Tahniah !! bila lah I'm Bluewendy nak cecah 500 nih..kih3..=)

BajinganCinta said...[Reply to comment]

salam..
Singgah baca entri2 kat sini...:)

skaligus menjemput En.aliff join contest belog saya kalau sudi...:)

http://missgaban.blogspot.com/2011/06/update-my-best-angle-contest.html

tq..:)

Syuxer said...[Reply to comment]

tahniah bro.:)..sekarang dah ada tambahan 4 tentera ko..:)..

jap lagi aku terjah Miss Huda..heheh

NuSaNa NoSa 91 said...[Reply to comment]

wooooo~ dh 500?? hebat!! retis ni.. ^_^

alif haris said...[Reply to comment]

bluewendy-tengs :) alaa sat g sampai la 500 :)

bajingan cinta-tengs sudi bace entry sini :)

syuxer - hehe tengs bro :) ni pn atas support mmbe2 antaranya kaw :) tengs eh

keen- hehe .. tengs keen :) keep in touch ya

ARNaBS said...[Reply to comment]

tahniah2 haha...
duit nuffnang akn brtmbh nti...

alif ismail said...[Reply to comment]

salam ziarah...

alamak...terlepas ke angka 506 lak...huhuhu...

najihah sahami said...[Reply to comment]

aliff rajin jalan, rajin tegur org, rajin bertanya, peramah.....tahniah aliff..ramai suka aliff tu..^^

Wanie said...[Reply to comment]

congrates, mkin hari mkin meriah..:)

jom2 terjah ^^

apik pehe said...[Reply to comment]

huhu..tahniah tau...

Cik Azizah said...[Reply to comment]

tahniah alif!! lepas ni 1k pulak yer...

laskar pelangi said...[Reply to comment]

TAHNIAH. yehaaaa=)

alif haris said...[Reply to comment]

tensg u all :D
tnpa u all sape lah daku :)

Alif said...[Reply to comment]

perghhhh,congratz...
bile nak wat makan besar ni....
da berkeroncong perut ni...
hahahaha

fahmimustakim said...[Reply to comment]

tahniah bro!

chemay said...[Reply to comment]

wahhh ramainye folowerrr
:)

Nurnajwa said...[Reply to comment]

Ni yg rase nk mrah ni ><

Miss Huda said...[Reply to comment]

ehemmm.. xprasan plak ke-500. heee
thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top