!!~ SELAMAT DATANG ~!!

"Maaf Seandainya terdapat Kandungan yang berunsur peribadi dan Kurang bermanfaat buat Pembaca. Cedoklah sebanyak mana Kebaikan dan Tapislah segala Kelemahan serta Kecacatan." -admin-

Saturday, July 30, 2011

Tawaran Hebat Sempena Ramadhan !

بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum ..


           Mai mai mai .. Ada tawaran hebat lagi bombastik sempena ramadhan ini !! Free beb !!  Anda semua mampu memiliki pakej yg ditawarkan tanpa sebarang bayaran !! Sangat awesome kan ^^

Nak tahu apa pakej yg ditawarkan ?? 

Pertamanya 
- Amalan anda akan digandakan beratus-ratus kali ganda !!-

Kedua 
-Musuh utama kita,Syaitan akan digari / dibelenggu , So bebaslah kita tanpa Syaitan,namun perlu diingat kita masih punya nafsu dalam diri kita sediri .. Itu perlu dikawal -

Ketiga
- Satu malam yang lebih baik daripada seribu bulan !! (LailatulQadar) -


So tunggu apa lagi ! Jangan lepaskan peluang keemasan ini ! Dalam Setahun cuma ada 30 hari je tawaran ini valid !!

*idea ni aku cilok daripada vid AnwarHadi dan AimanAzlan (The famous vlogger).. Haha .. So kalau baca je boring kan, nak rasa lebih meriah dipersilakan menonton video klip dibawah ini



Sedar tak sedar, pejam celik pejam celik kita dah sangat menghampiri Ramadhan.. InsyaAllah andai tiada aral melintang, hari isnin kita semua sedang berlapar menjalani puasa.. :)

Jangan monteng puasa ye ... 
Dan jangan pagi Isnin nanti jenguk-jenguk peti ais pastu togok air sejuk ! Haha 


*********************

Ouh btw, aku nak bagi tahu kepada yg belom tahu bahawasanya teman sepermainan aku waktu kecik2 dulu, Zack Zukhairi telah kembali meng'update' blog !! Huahahaha .. Jom terjah ~


p/s : Selamat menyambut ramadhan Al-mubarak =)


Terima Kasih sudi Baca Sampai habis

Suka? Seronok?

66 Suara Anda:

Anif Abdullah| AA said...[Reply to comment]

Nak sangat tengok Anwar hadi feat Ahmad lufti..Owesome .haha.. Puasa jangan ta puasa!!^^

cucu umie said...[Reply to comment]

selamat menyambut ramadhan al-mubarak alif..semoga ramadhan kali ini membawa seribu makna..incya-Allah..

Heidi Shafiq said...[Reply to comment]

salam ramadhan.. :)

Nurnajwa said...[Reply to comment]

Ahaha, time bln puasa ni byk btol promotion ;D

Ye Alif, happy ramadhan gak eh^^ Jgn ponteng puasa ok! XD

ikatankasihku said...[Reply to comment]

selamat berpose....

Yumida said...[Reply to comment]

Selamat Berpuasa...isnin nnt la..

kurangkan berat bdn,tingkatkan amalan ibadah!

Abu Huzaifah said...[Reply to comment]

puasa jgn tak puasa... errr... pagi2 jgn bukak periuk plak... hikhik

dreamygirl said...[Reply to comment]

hu2..selamat berpuasa alif.. -)

cik pha said...[Reply to comment]

tak sngka la kau teman spermainan ngn zack..aku dulu ngn dia penah lawan congkak sesama hahahhaa

atiyahkaman said...[Reply to comment]

TAWARAN MENARIK YUH...

ZWAN SABRI said...[Reply to comment]

Bila tengok tawaran hebat tu, memang bersemangat dah nak berpuasa.. tak sabaq dah nii.. HAHA

MySuaraBlog: Happy Birthday Mama

Aimifiqa said...[Reply to comment]

tawaran yg hebat dan tiada tandingannya~ mge kite beroleh berkat di bulan ramadhan ini :)

syrupmasin said...[Reply to comment]

selamat ramadan cik :D

ChaCha said...[Reply to comment]

selamat pose :)

Eyka Laikha Zulaikha said...[Reply to comment]

tapi twran berbuka time posa berlmbak2 skrg...
yang tuh mnusia npk....
yang twran allah bg , dorg buta. ^^

nurAMALLINA said...[Reply to comment]

selamat berpuasa ya alif! :)

TYNTHA LANA said...[Reply to comment]

Alif..tetiba rasa cuak nak smbt bulan posa kali ni..berdebor je ase..huhu

~~1st time keja dibulan puasa..dup dap dup dap,hehhehe

saiazuan said...[Reply to comment]

brlari2an la kte mengejar amal ibadat time puasa ni ;)

slmt brpuas bro

saiazuan said...[Reply to comment]

*berpuasa

kotak bulat said...[Reply to comment]

nk jdi femes cam zack tu.. hehehhe.. :P

da tgk da video ni..hehhe..

Bro ahmad said...[Reply to comment]

selamat berpuasa alif haris..tak mau ponteng2

Acik said...[Reply to comment]

ramadhan sudah sangat hampir. yesssss ...

azs said...[Reply to comment]

Insya Allah, mudah-mudahan kita semua dapat menikmati ganjaran di sebalik tawaran ini bukan hanya pada tahun ini, moge tahun hadapan pun dapat bersua lagi.. Salam Ramadhan buat semua..

Nurasyiqin said...[Reply to comment]

pergh..member zack tuh..kim salam kat dia eh??=p..selamat berpose haris..=D

Anis Adila Aris said...[Reply to comment]

tak sabar nak rembat tawaran hebat nie..hehe

misspurple said...[Reply to comment]

betoi2,sat je dah nak pose kan ? alif pon,jgn pgi x bukk peti ais,ttbe tghari bukak tudung periuk lak :)

Aisyah Aina said...[Reply to comment]

aku kalau puasa ni takde nak jenguk2 peti....bantai air paip sudah....hahaha

selamat berpuasa wehh :D

Asyila Zainuddin said...[Reply to comment]

selamat menyambut bulan Ramadhan! :)

teha said...[Reply to comment]

tak saba eh nk puase taon nie.. hehe

Wanie said...[Reply to comment]

hehe..tawaran ni setiap tahun sekali je..:) selamat berpuasa adik alif ^_^

sape aiman azlan? tak kenal la plak..huhu..


jom serbu blog abg zack!! haha

tiefazatie said...[Reply to comment]

hee..ada je idea ko nie tau..

shedameor said...[Reply to comment]

selamat berpuasa :)

alif haris said...[Reply to comment]

Nurasyiqin- hahaha .. "kwn" sgt .. kim salam sendiri la kt die haha ..dia bz je skrg huhu

misspurple- hurmm tula pasai .. memang dah dkt pn .. hehe ..:)smoga ramadhan kali ini lebih bermakna ye

Wanie-ye terima kasih hehe
aiman azlan byk vlogging in english version :)

para pengomen yg lain- terima kasih .. selamat berpuasa juga :)

erniemusliana said...[Reply to comment]

salam ramadhan. :)

ZIPPO MILLER said...[Reply to comment]

Entri Ramadhan terbaik :)...

Ha baru bace entri update by zack smlm huhuhu..trus dah sampai berape ratus komen kat entri die..

iefa ujang said...[Reply to comment]

salam ramadahan...sgt rndu saat2 brpuasa.

Caythrine Amanda said...[Reply to comment]

hey awak..salam ramadhan ya.. :)

syafiqakarim said...[Reply to comment]

tawaran terbaik

ILA HonEyBuNNy said...[Reply to comment]

Yeahhh..ramadhan dah tiba...

xsabar nak rebut semua tawaran neh...

salam ramadhan..

syarifahsidrus said...[Reply to comment]

tak sabar nak sambut ramadan..
moga kehadiran ramadan ni bermakna buat alif juga..hhoo

h A n Y S said...[Reply to comment]

ouh! zack dah update ea? jom terjah!!!

btw, selamat menyambut Ramadhan Al-Mubarak.. =)

EZAN IDMA said...[Reply to comment]

insyALLAH.

salam ramadhan

Fathiah Hamim said...[Reply to comment]

hebat la diorang neh. suka gila.

selamat menyambut ramadhan alif =)

Siti Arfah said...[Reply to comment]

Salam Ramadhan kareem ! :)

CIK FERRA AWW said...[Reply to comment]

samat berpuasa ^^

cik azeya said...[Reply to comment]

bile nak belanje makanan berbuke puasa ? hahah (tetibe)

shafmechy said...[Reply to comment]

Esok puasa...yeaaa

muhamad hanif said...[Reply to comment]

HAHAHAHHA,

cool je kan video tuu...

zureen said...[Reply to comment]

selamat menyambut bulan ramadhan.. puasa penuh oke? :)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...[Reply to comment]

puasa oh puasa

selamat menyambut ramadhan ya

pose taw

hehe

:)

taliff said...[Reply to comment]

Selamat Menyambut Ramadhan Al-Mubarak :)

taliff said...[Reply to comment]

Selamat mendapat Header BAru! huhuhh...selamaty menjalankan Ibadah Puasa :)

M Fizan said...[Reply to comment]

haha..terbaik ar bro.. jangan kau togok air sudah!! :P

selamat menyambut bulan ramadhan

ZORA said...[Reply to comment]

hahahaha..lucu,,,:P

azwa amani said...[Reply to comment]

selamat berpuasa alif..

Alif said...[Reply to comment]

Alhamdulillah,dapat juga bersua kembali dalam bulan ramadhan ini...

sergeant keroro said...[Reply to comment]

nice!!! xD

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...[Reply to comment]

oh alif! same goes to U, happy Ramadhan ya! Eh, mcm berpengalaman je bkk peti ais di pagi ari berpuasa..hehe..

Video itu sgt cool, fee suka jugak baca bro zack punya blog...selalu tunggu2 the latest entry dari dia..

Finally, penantian itu tlh berakhir..haha :D

HAPPY RAMADHAN! weeee~

Pink Diva™ said...[Reply to comment]

Insyallah. . Happy ramadhan:-D

Faraa Eiman's said...[Reply to comment]

haha , slamat bpuase alif (:

Anak Wak Mail said...[Reply to comment]

papepon..beribadah kerana Allah..=)

[sutera kasih] said...[Reply to comment]

selamat menjalani ibadah puasa ramadhan :)

Queen F said...[Reply to comment]

selamat berpuasa kawan :) jangan ponteng puasa nanti tak dapat duit raya :D

iPai said...[Reply to comment]

selamat menyambut ramadhan bro ... uhuh .. moga ramadhan kali ini memberi rahmat kat kita

Tea Dno said...[Reply to comment]

selamat menyambut ramadhan ye... semoga amal ibadat kite diterima.. :)

Tea Dno said...[Reply to comment]

jangan main mercun okeh.. hohoh.. xpat raya nt.. ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top