!!~ SELAMAT DATANG ~!!

"Maaf Seandainya terdapat Kandungan yang berunsur peribadi dan Kurang bermanfaat buat Pembaca. Cedoklah sebanyak mana Kebaikan dan Tapislah segala Kelemahan serta Kecacatan." -admin-

Sunday, July 3, 2011

Transformers DoTM dan BE Nuffnang !!

بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum ..

             Hello readers, Tak keluar mana-mana hari minggu ni ? Hehe.. Jom r keluar tengok Transformers Dark of The Moon ! 

Tapi kalau nak ajak aku keluar sekali, Sorry To Say lah.. Sebab aku dah tengok semalam kt Jusco Bukit Tinggi.. Haha buat makluman semua, entri ini adalah entri sambungan daripada entri Spesifikasi kawasan untuk kita berjimba.. 

Sebenarnya niat dihati nak post entri ini semalam tapi aku penat sangat berjimba dgn kwn sampai pukul 2 pagi kan.. Tidak berkesempatan la,, Huhu 

Okay Malas lah nk cakap pasal Transformers DOTM  sebab cakap bende sama je kan.. Tengok entri sana, cakap Transformers DoTM Awesome ! Tengok entri sini cakap Transformers DoTM Best nak mampuih ~



So kesimpulannya u alls tengok sendiri, nilai lah sendiri, Sebab lidah aku kelu untuk berkata-kata, tanganku menggigil tak dapat nak taip, Speechless!  RM19 dilabur untuk Transformers DoTM 3D sangat berbaloi-baloi, keluar cinema dengan wajah Happy ! Hahaha maaf hiperbola melampau-lampau =)

**********************

Oh yaa ! Sebenarnya bukan sebab Transformers je yang buat aku Tersenyum selebar-lebarnya.. Ada lagi satu perkara ... Ce teka ce teka ! Haha ..

Buat Julung-julung kalinya aku mendapat 2 BE sekaligus  daripada Mr.Nuffnang yang Baik hati !! Yabedabedu ! Alhamdulillah~


Setelah aku menjadi penjeles selama 2 bulan kepada mereka yang dah banyak dapat BE tu akhirnya Mr.Nuffnang dengan baik hatinya juga memberikan aku 2 BE sekaligus weyh ! Syukur ~



Sememangnya blog aku ini umurnya dah setahun lebih, tapi baru je 2 bulan lepas aku mula bertukar menjadi Blogger yang sederhana tegar dan baru menyedari kelebihan iklan dari Mr.Nuffnang .. Jadi ini bermakna dah setahun aku letak iklan nuffnang tapi tak tahu ape fungsinya .. Kah Kah Kah! u alls jgn gelakkan aku~

Tak caya tengok la entri aku sebelum 2 bulan yg lepas.. Semuanya stok peribadi punya cerita.. Hehe.. Iklan nuffnang pn letak kt bahagian skycrapers jew .. Haha mcm mana nk dpt BE.. ish3~

Okay la papepon aku nak ucapkan jutaan terima kasih atas tips-tips dan perbincangan yang diberikan oleh Kak Mish, kak Mimie, bro Apit, dan kak Jijah.. TQ very-very much ! =)


p/s : dua benda nih betul-betul buat aku manyak suka hati wooo ! Alhamdulillah~


Terima Kasih sudi Baca Sampai habis

Suka? Seronok?

49 Suara Anda:

muhamad hanif said...[Reply to comment]

HAHAHAHAH

ahmdullilah rezeki murah tuuu.

Hafizzi Aziz said...[Reply to comment]

wah3..bro..tahniah..
aku tumpang hepy jugak neh..
hihi..rezeki2..
kena kata apa? alhamdulillah..

Syazwan said...[Reply to comment]

tahniah dapat BE!

saiazuan said...[Reply to comment]

hoho dpt BE!!! congrats!!!

ad join ni?

cool sabtuday :D with bloggers http://eleventx.blogspot.com/2011/07/blogger-sports-carnival-2011-with.html

NuSaNa NoSa 91 said...[Reply to comment]

ahahahaha~ kumpul duit byk2, pas2 belanja kami.. ok x?? ^_^

adwafarahin said...[Reply to comment]

seronok woo Transformers!
smlm smpt bergamba ngan robot transformers, gila best huhu

Siti Arfah said...[Reply to comment]

Waaa, tumpg hepy. hehe. Haa yey3 awk pegi jusco bkit tnggi. :)

Cik Yatt said...[Reply to comment]

unutng la~

ishiko said...[Reply to comment]

wahhh bestnya dapat nuff..
smlm pun tgk transfomer jugak^^

Syuxer said...[Reply to comment]

tahniah dapat BE..:)..

n citer tuh aku tak tengok lagi huhu..nak download pasni..

Aisyah Aina said...[Reply to comment]

apa ni dapat BE...nak jugak :'(

transformers tak best :D

Anif Abdullah @Mr AA said...[Reply to comment]

best eh?hm,nak sgt tngok..nuff dah dpt blnja ah..hua3

pamie said...[Reply to comment]

waaah,tahniah bro dapat be..aku pn dapat 2 be baru, tapi malas nak published kat entri mcm dulu2..hihihihihi..


Aku Anak Labuan

Anak Wak Mail said...[Reply to comment]

seronok nampaknya berjimba dengan raka2 sampai pukul 2 pagi ek!haha


tahniah!

Amiirah-Cassan said...[Reply to comment]

Wah, dapat BE best nye :) mira belum pernah dapat lagi , hurmm , hehe btw , best cite tuh ? mira tgh download skang :) hehe

syafiqakarim said...[Reply to comment]

hah.
bru balik tgk transformers.
besttt sial
hahaha. romantik plus plus....
cair. ;p

encikAPPLE said...[Reply to comment]

kalau tengok 3D 19ringgit ke hari biasa? bes sgt2 ke? tak sabar nak tengok.hihi. btw, BE tu ape? smpi sekarang till tatawu sgt cne nak gne nuffnang tuh T.T

amranaiman said...[Reply to comment]

t3 terbaik!!! wooooo dapat BE nk sikit hehhee :P

Obat Sakit 2011 said...[Reply to comment]

bagus ini gan

A retarded kitty said...[Reply to comment]

BE den dah jadi ME sambil buat muka 100 sen.

Scya Lollita said...[Reply to comment]

1) tak minat tgk transformer tp suka jugak hehehe

2) xde nuff -.-

alif ismail said...[Reply to comment]

best ke cite ni???

tak ajak alif pun gi tengok...huhu

syrupmasin said...[Reply to comment]

untunglah kan senang hati :D

Elie Lily said...[Reply to comment]

untungnya dapat BE! pasni boleh belanja elie kan? teehhee!:)

syarifahsidrus said...[Reply to comment]

untunglaa dapat BE.nak sikit!haha

azs said...[Reply to comment]

wah.. hati manyak heppy.. bole la lu belanja wa makan, lu suda kaya.. hehe..
moga kegembiraan itu turut disulami dengan kesyukuran agar ia berpanjangan..:)

Cik Azizah said...[Reply to comment]

sesama :) syg alif lebih2 lah..hehe akak LIKE entry ni yer.. hehe

jelesnya dapat 2BE sekali gus! huhuhu
tahniah yunk! teruskan trafik k..happy blogging!

myhatiku said...[Reply to comment]

wah2..bleh la blanje nanti..:D
Lelaki Johor baik?

Bro ahmad said...[Reply to comment]

tahniah dapat be nuffnang...rm19 3d mahal tu bro..huhuhu..apa macam best dan gempak citer tranformers

azwa amani said...[Reply to comment]

wahhh..bestnyer dapat banyak BE.. :0 semoga semngt tuk blogging mkin bertambh :)

Arpiiz said...[Reply to comment]

kita ni pun tengah cari masa untuk tengok citer tu..huhu

cik najihah said...[Reply to comment]

tenkiu for being my lucky 600th follower..
entry for u later :)

cik pha said...[Reply to comment]

mak aku cakap,kita jngn kedekut..blnja duit raye meh hehe

cik najihah said...[Reply to comment]

alamak silap orang pulak..
jangan mara ye :)
follow kamu juge :)

sergeant keroro said...[Reply to comment]

hehehe, jeles!

ganu xde wayang nak tengok T.T

tahniah sebab da dapat BE, same lah kita, dekat setahun baru dapat :)

Bui Idzra Ryn said...[Reply to comment]

2 bulan jadi penjeles..haha..best ayat tu..jujur dan ikhlas..tahniah2..^_^..nak jeles sekejap boleh?hik2

apik pehe said...[Reply to comment]

wahhhh...nk tengok jugak transpomer tu...

tahniah sbb dapat BE

el-janna said...[Reply to comment]

BE dah jadik ME:(

laskar pelangi said...[Reply to comment]

wah! tersangatlah TAHNIAH untuk BE tu

=)

Abu Huzaifah said...[Reply to comment]

waahhh.. err... transformers mmng best... :)

BE?? tahniah..heee

Gua Tertidur said...[Reply to comment]

sumpah owesome! gua nk tertidur pon xjd..gua tertidur time ads je..hahaha

cikida said...[Reply to comment]

whoa,,besnyee..tahniah2..;)

najihah sahami said...[Reply to comment]

aliff!mish jeles ooo..bnci2...xnk kawan ngn aliff...mish dua2 bnda ni still xdpt2..uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.!!

tiefazatie said...[Reply to comment]

wah..bestnya..kat KT xde cinema nie..huu..

n tahniah..dpt BE..jeles2...hee

Ain Nadiah said...[Reply to comment]

nape sume cakap transformer ni best, ni yg buat ak nak tengok niii,
tolonglah jauh kot kl tu..

Wanie said...[Reply to comment]

cer share cane leh dapat tu..
dah lame tak dapat be ni..huhu

Alif said...[Reply to comment]

haha,congratz....

cucu umie said...[Reply to comment]

kwhkwh..teruaskan berblogging..ayie dah xad be pon skrng nie..huhu

iPai said...[Reply to comment]

aku tak pernah dapat BE lg .. uuhuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top