!!~ SELAMAT DATANG ~!!

"Maaf Seandainya terdapat Kandungan yang berunsur peribadi dan Kurang bermanfaat buat Pembaca. Cedoklah sebanyak mana Kebaikan dan Tapislah segala Kelemahan serta Kecacatan." -admin-

Saturday, July 16, 2011

Setiap pertemuan itu Pasti ada Perpisahan

بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum..

Haiii buat para pengomen tegar, pembaca, stalker, silent reader dan semua yang tengah baca ni.. 

Mesti u alls tertunggu-tunggu kan bile lah aku nak update entri blog ni.. Kah Kah Kah.. 

Choi !! macam ada yang kesah je.. 

Okay la watever ~ Yang penting di pagi buta ni aku nak share vid clip pendek ini..


Dah habis tengok ? Apa rasa ? Rasa gembira ? Rasa sayang hey ? Benci? Suka ? Sedih ? Touching? 

Kepada yang tak dapat tengok disebabkan beberapa masalah tertentu seperti internet lambat cam siput or error ke hape, sini aku ceritakan kesimpulannya.. 

Setiap pertemuan di Dunia ini pasti ada perpisahannya.. 

Jadi selagi wujud mereka yang tersayang di depan mata, selagi hidup mereka yang tersayang, Hargailah.. Usah diabaikan.. Okeh ! 


p/s : Ngantuk la .. Huarrghh*menguap .. Esok je la blogwalking..





Terima Kasih sudi Baca Sampai habis

Suka? Seronok?

64 Suara Anda:

muhamad hanif said...[Reply to comment]

hargailah mereka yang tersayang ;)

Abu Huzaifah said...[Reply to comment]

perrgghh!! walaupun hnya doodle.. tp penceritaan yg sgt bgus...sedih... hOhO...

Wanie said...[Reply to comment]

pala tengah pusing..
tapi nak gak komen..
esok la ye tengok..hehehe

zZzattyy said...[Reply to comment]

setuju! setiap pertemuan pasti ada perpisahan~~~

huuu~ xdpt nk tgk video tu~ youtube di block~~~

Nurnajwa said...[Reply to comment]

You never fully appreciate something until you lose it ;>

lilypelangi said...[Reply to comment]

sedihnyer~~ :(


sayangi orang sekeliling kita . huhu

Fyqa said...[Reply to comment]

pehh serius tacing.




:')

izfanora said...[Reply to comment]

sedih dan sayu.. apabila seseorang yang baik dengan kita pergi meninggalkan kita..

pernah dengar kata pepatah? orang baik memang cepat 'pergi'..

syrupmasin said...[Reply to comment]

berpisah baru ade rindu :D

Nurasyiqin said...[Reply to comment]

setiap pertemuan pasti ada perpisahan..=D

adeeb khairudin said...[Reply to comment]

sobs :') kucen kawan ngn tikus. kui3

syarifahsidrus said...[Reply to comment]

tu yang dah allah tentukan kan, bersyukur kerana masih ada yang tersayang~~

myhatiku said...[Reply to comment]

wafu..pafu T_T
nice sharing..mekasih

KimiCnoL said...[Reply to comment]

sedih ;(

Cik Teddy said...[Reply to comment]

hmm..alif,why u put this vid?huahaha..seriously touching..even vid ni krtun tp brkesan..and yes, stiap prtemuan,prhubungan,psti ada prpisahan..^_^

Fathiah Hamim said...[Reply to comment]

wuuwu cara berpisah tuh yang scary.

teha said...[Reply to comment]

comell laa kucing tu.. hehe ~

azs said...[Reply to comment]

nice kartun.. cute.. tpi, mmg betul, setiap pertemuan ada perpisahan.. tpi, tk leh bla la yg last sekali..

ABU said...[Reply to comment]

aku tak dapat tengok :( sangkut tenet..

Anis anak wong said...[Reply to comment]

comel jeh kucing tu ngn ??

Papa Mifz said...[Reply to comment]

betul...sayangi la sementaro berpeluang...dah xdo sosal x sudah nanti...

ishiko said...[Reply to comment]

sobss.. sobss..

misspurple said...[Reply to comment]

hee..hargaila mereka k =)

Miscellaneous Smiles said...[Reply to comment]

heee aku kental..tak da nya tacing tacinn..=D

azwa amani said...[Reply to comment]

comel kartun tuu... huhuhuhuhu.... :) yups, setiap pertemuan akan ada perpisahan

Khairil said...[Reply to comment]

Ingatlah orang yang tersayang...

Bro ahmad said...[Reply to comment]

kucing tu pisah dengan tikus tu ke? dengar lagu je dah sedih hahaa

Anif Abdullah @Mr AA said...[Reply to comment]

aku tunggu kesimpulan je sbnarnye..kekeke
benci ah line cm siputt..

vampire's lovex said...[Reply to comment]

manusia ,masa dah takde baru nak sayang sayang...

berubah lah..


hhee

Cik Bell said...[Reply to comment]

yea.btOl tu.stiap pertemuan ada perpisahan..
Mungkin kdg2 kita tak boleh terima sbb dah saling menyayangi tapi itulah cara Allah menduga kita kan..

khairul akmal azman said...[Reply to comment]

sokong2..
kalo jdoh gua xde ngn gf2 dulu
gua anggap bkn jdoh gua..mungkin allah nak bg jdoh yg lbh baik

Aisyah Aina said...[Reply to comment]

sedih gila pisah dengan orang yang kita sayang...

delarocha said...[Reply to comment]

hargai selagi ada

Lieyly ︱ Alia said...[Reply to comment]

wuuuuuu sedih , kesiann dia kan :(

sobb3 !

Terbelog said...[Reply to comment]

kalo dah xde
baru dikenang :0

Alif said...[Reply to comment]

syahdu pulak aku dgr muzik ni seperti sesyahdunya hati ku skrg...

Niena Pengembara Ilahi said...[Reply to comment]

wahh silakan tido yer!
owh student upnm rupanya,, masa akak nak masuk dulu namanya ATMA :D
tpi masa tu akak gagal sbb umo xcukup.. akak lahir akhir taun biasa la.. erm.. tapi keturunan akak bnyak kt sana...
knl Nik Ridhan Syazwan x? tu ank sedara akak.. pak sedara dia pn study kt sana.. pastu ada lgi la sedara kt sana.. kwn2 pn rmai.. skot akak pun smbung kt sana ujung taun ni :D

~aku dan die~ said...[Reply to comment]

yup!btol~hargai org di sekeliling anda :D

alyaclumsy said...[Reply to comment]

alif ni, mmg mcm putus cinta la. hehe.

tiefazatie said...[Reply to comment]

comel..tp sedih nie..adeh..mcm3 la..hee..buat sendiri ke?

^baju kurung^ said...[Reply to comment]

:'(
stiap prtmuan psti ade prpisahan kn...sian miao

najihah sahami said...[Reply to comment]

huhhuhu..setuju tu alep. setiap pertemuan ade perpisahan. tp kita tak pernah bertemu lg. so camane?









:P
hehehe

[sutera kasih] said...[Reply to comment]

mcm tau3 saja sy xdpt nk tgk vid tu..line umpama siput baby hoho

owhh..itu kesimpulannya..betul2 :)

nurathirahkaman said...[Reply to comment]

standard r berpisah..:) cuma cara ja berbeza

harrazdani said...[Reply to comment]

betul tu lip....tp cam sedih jer bunyinyer ni lip...

~milo~ said...[Reply to comment]

okey, i hate the word 'goodbye' so much. :(

Bui Junaidi said...[Reply to comment]

setuju sangat dengan ayat last tu..
"Jadi selagi wujud mereka yang tersayang di depan mata, selagi hidup mereka yang tersayang, Hargailah.. Usah diabaikan.."
cuma kdg2 alpa jugak bab ni..huhu..

She's Gee said...[Reply to comment]

saye menangis tgok vc ni.. tapi in the end nak tergelak.. wafu & pafu jadi angel mrh kt miow makan snack feberet dorg.. haha!

sedih ye..... betul tu tiap pertemuan ade perpisahan. the rest is all about how we deal with it.. ^^

IMANSHAH said...[Reply to comment]

ziarah di subuh hari

Muhd Aizie said...[Reply to comment]

tersentuh pulak gua ;)

Gua Tertidur said...[Reply to comment]

sedih la bro..kdg2 video yg simple mcm ni blh buat kite berfikir kn bro..yawww..

Fad said...[Reply to comment]

hai..slmt berkenalan..:)

najwa said...[Reply to comment]

sebab tu jangan lupa ucap "saya sayang awak kerana Allah" kat kawan2 kita.. semoga dapat wat reunion kat syurga Allah sana.. :)

Niena Pengembara Ilahi said...[Reply to comment]

:D hrp camtu

ZORA said...[Reply to comment]

nie entri la....

alif ismail said...[Reply to comment]

sedih gile...huk3...

tapi comey sgt kucin ngan tikus nih..

Anastasia said...[Reply to comment]

hargailah setiap pertemuan. :')

laskar pelangi said...[Reply to comment]

wuuuuu! sedihnyeee..dahla skunk tgh sedih pun

khairul akmal azman said...[Reply to comment]

ok..nti gua layan citer lu suggest..
gurl korea mmg terbaik.

NARDtheNERD said...[Reply to comment]

hargai yang tersayang sebelum mereka pergi tinggal kan anda..

hehe

:)

sha my heart said...[Reply to comment]

Ramainya pengomen..

a ah, setiap yg mula ada akhirnya =)

YOUsoF said...[Reply to comment]

Aku dapat rasa sayang hey walaupun dapat baca je kesimpulan ko buat tu.. terima kasih jugak tuk peringatan ni Lif.. ;)

Esok aku try layan video ni kat opis..

iPai said...[Reply to comment]

hargailah semua orang dikeliling kita selagi terdaya .. jangan sampai tidak sempat mahu mencurahkan kasih dan sayang

sergeant keroro said...[Reply to comment]

tengah loading, hehe

apa pon, hargai lah mereka yang kita sayang :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top