!!~ SELAMAT DATANG ~!!

"Maaf Seandainya terdapat Kandungan yang berunsur peribadi dan Kurang bermanfaat buat Pembaca. Cedoklah sebanyak mana Kebaikan dan Tapislah segala Kelemahan serta Kecacatan." -admin-

Sunday, November 28, 2010

Serabot beb . . . haHa

aSsAlAmuaLaIkUm ~

I'm hoomeee .~~
hehe .
tapi x lame kot stay kt rumah . hari selasa pulang la ke saragku semulaa . huhu
n aku balek rumah bkn sbb nk enjoy semata , aku ade hal yg perlu diselesaikan dgn segera .
n lagi satu sbb pale otak aku serabot dow .

xtaw la nape serabot glerr .
aargghh !


seserabut rambut die . lagi serabot pale aku neyh ~



so bile da serabut , aku balek la jmpe family , jmpe parent ilangkan serabot pale .
lagipon klu stay kolej aku tu bknnye best . da la xde mkanan . kwn2 ramai balek .
smpai bole kira orang yg stay gune jari kaki la . huh ~
baek aku blek jmpe orang2 yg ak syg , boleh wat kan aku kmbali senyum ~ :D:D
alhamdllah Allah mengurniakan aku keluarga bahagia seperti skrg ini .:)
syukuur ~


haaaihh ~
x smpai seminggu lagi rupenye aku nak abes sem ni .
huu .~
then pastu kene training n annual camp lak .

yg aku x puas hati tu , asal aku exam je mst abes lambat .
bullshit r !!
ops sori TErlepas . huhu

ha ni bullshit . haha


kwn2 aku da ramai yg merdeka .
sejak hari selasa lepas , da ade yg habes . perghh !
yg jadual aku ni lak , terkial2 nak abes .
hari khamis dpn baru habes .
then 3dis(jumaat) tu da lapor tuk training .
act before neyh die ckp 6 dis (isnin) kene lapor .
tapi nth ttbe tukar jadi 3 dis .
nth pape ~
ckp belit2 . tampo karag taw r ~

untunglarr mane2 yg da habes awal tu . boleh la cuti .
aku cuti mndenye . haih ~ boring2 .

xpe2 alif ! pengorbanan ni !
huu
harap2 pengorbanan aku ni diberi penghormatan la oleh pihak pengurusan palapes .
dorang da awlkan tarikh , exam aku lewat habis . so aku xde cuti .
klu dpt elaun lambat karag ade la kepala orang yg kene flying kick aku neyh !
hahaha .
silap besar r wat aku bengang!! :p



haa ni demo je kpd yg buat aku bengang ~


hurrmm pape je la .
esok aku nk p bank ,
mrompak bank . haha . xdola .
aku nk uruskan soemthing .
k laa chow ~
ma'assalamah ~ :D
salam u all



Terima Kasih sudi Baca Sampai habis

Suka? Seronok?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top