!!~ SELAMAT DATANG ~!!

"Maaf Seandainya terdapat Kandungan yang berunsur peribadi dan Kurang bermanfaat buat Pembaca. Cedoklah sebanyak mana Kebaikan dan Tapislah segala Kelemahan serta Kecacatan." -admin-

Wednesday, June 23, 2010

yakinlah......setiap kegaglan pasti ade hikmahnye..:)



AssAlaMuaLaiKum~~

skrag jam menunjukkan pukul 12.09 pagi....
waktu begini sememangnye bkn waktu tidurku...
sbb jadual waktu tido aku da 'lari'....sejak kat umah neyh suke sgt tido lewat...
kkdag tu smpai subuh duk mengadap laptop! subuh je trus p masjid...
bgus jugak tu..haha~

bardasarkan title blog aku neyh,,aku seperti orang kecewa dsbabkan kegagalan kan..hehe
bkn pe.....ttbe td aku teringat tntag kisah aku dulu..
kisah muda2 dulu..sewaktu aku kecewa kerana kegaglan...
trok kot aku kecewa dulu...smpai mkn x basah , mandi x lena , tido x kenyang...;p
tapi alhamduliilah sekarag aku da bley mkn smpai kenyang , dan mandi smpai basah..
parent,family,kwn2 byk support aku..THANX u ALL..:)


camni la lebih kurang time aku frust muda2 dulu...

************

skrag byk perkara dan pengalaman hidup yg aku lalui mengajar aku...
mnjadikan aku lebih matag drpd sebelomnye..
x gune aku trus frust atau kecewa...
aku perlu bangkit mengejar cita2 aku!
aku perlu bahagiakan ibu bapa ku dulu...
family first!! :)
dan aku sedar byk hikmahnye aku diuji sedemikian...
menyedarkan diriku betapa rendahnya cinta manusia ini jika dibandingkan dgn cinta Yang Esa,Tuhanku Allah :)
Subhanallah...~
bisa mnjadikan dadaku sebak dan jatuh air mataku dek tingginye cinta Allah kpd hambanya yg hina ini......
aku juga sedar aku perlu mnjadi KUAT untuk hidup di atas bumi Allah ini...
jgn sesekali berputus asa...
aku telah pn delete perkataan 'putus asa' dlm kamus hidupku, anda bila lagi??
hahaha!;p

skrag aku camni la......hepi go lucky!!:):)






Terima Kasih sudi Baca Sampai habis

Suka? Seronok?

6 Suara Anda:

Khazinatul Asrar said...[Reply to comment]

igt r..
Allah maha adil...

alif haris said...[Reply to comment]

yup..
Allah memang maha Adil..
sy yakin itu..:)

cOnfuSeME said...[Reply to comment]

salam...nice blog..
keep it up..!!:)
salam blogger...

alif haris said...[Reply to comment]

tq :)
i will

Tea Dno said...[Reply to comment]

gagal sekali tak bermakna gagal selamanya.. :)

Tea Dno said...[Reply to comment]

yang penting kena terus berusaha je.. sehinggalah kejayaan tu datang pada kita..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top