!!~ SELAMAT DATANG ~!!

"Maaf Seandainya terdapat Kandungan yang berunsur peribadi dan Kurang bermanfaat buat Pembaca. Cedoklah sebanyak mana Kebaikan dan Tapislah segala Kelemahan serta Kecacatan." -admin-

Wednesday, September 7, 2011

Borak Bersama Lionel Messi

بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum..


Lionel Messi adalah antara pemain yang handal berkelas dunia kelahiran Argentina.. 

Selain kehebatannya mengawal dan menguasai bola di atas padang Messi ni juga kelakar orangnya.. Tak percaya ce tengok vid clip sesi borak-borak kami bersama Messi..  



Hahah .. saya nak beli gula-gula perisa strawberry =D


Source : Youtube



p/s : Penat Hari ini sehari suntuk beraya rumah kawan.. 




Terima Kasih sudi Baca Sampai habis

Suka? Seronok?

77 Suara Anda:

Saiazuan said...[Reply to comment]

hahaha siot je.. ;D

mood raya ko x abis lg ke? mantap!!! :D

cik sakdi said...[Reply to comment]

ape dosa boifren aku ni korang mempermainkan.wakakakka


lawak pasal ayam goreng n umah beso. hihihi

Wadi AR said...[Reply to comment]

ingat borak dgn yang td. baru semangat nak bukak

syrupmasin said...[Reply to comment]

wuahaha..berbuall..buah tu buah nih :D

ika said...[Reply to comment]

hahahahahhaha~ guling2 ika gelak...apa la alif nie! kelakar tul...

said...[Reply to comment]

apakahh ini..hahaaa...ingatkan awokk pegi jumpe dia....huuu


=.='

Amna.Qadeeja said...[Reply to comment]

awak suke saye?

sy..sy.. err..ish wtpe tnye soklan camtu buat malu sy je taw wakaka auww auww messi jambu gila haha

lawak gila tahu? rase nak ulang tayang tujuh ratus puluh kali ahaaha

muhamad hanif said...[Reply to comment]

kalau tak tengok video tu ok tak ? berukband ni kau phm2 jelah.

Abu Huzaifah said...[Reply to comment]

haha... pndai messi bhsa melayu.. errr

muhamad hanif said...[Reply to comment]

aku berjaya tengok,

cakap takmau 5836 kali boleh ?

k e y r i said...[Reply to comment]

hahahahahahahhaha :D

Anif Abdullah| AA said...[Reply to comment]

haha .lawak gak dia nih..

adwafarahin said...[Reply to comment]

hahahaha x bole blah :P

Bro ahmad said...[Reply to comment]

MINAT GILA DENGAN PEMAIN NI....:)

Bro ahmad said...[Reply to comment]

MINAT GILA DENGAN PEMAIN NI....:)

Bro ahmad said...[Reply to comment]

Minat gila dengan pemainni...:)

apik pehe said...[Reply to comment]

heehe..suke tgk aksi dia jer..tapi tak suke perangai dia..mudah rebah bile orang takel..hahaha

sleeping_maniac90 said...[Reply to comment]

pe kejadah messi ckp melayu?? hak3...

jambunye nak gule strawberry hahahahaha

.izzati liyana. said...[Reply to comment]

hahaha.sengal betul lah. aduhai. ade je ha idea mereka-mereka ni.

aleen aiden said...[Reply to comment]

saya nak gula2 hacks.kirim boleh? :P

iMBobo said...[Reply to comment]

haha kalau byk duit nak beli gula2 je?haha

[sutera kasih] said...[Reply to comment]

amboi alif..konon2 borak2 ngan messi la ekkk hehe..

tak habis beraya lg ke?

Nafisah Ruslan said...[Reply to comment]

hahaha.. lawak! :D sengel ayam betol lah..

Santri T.P.I.N.I said...[Reply to comment]

terbaik...

Fara E's said...[Reply to comment]

=='

Syuxer said...[Reply to comment]

hahaha video dari uploader,faradyable memang lucu n kelakar hahah

bro dah tengok yang versi undertaker ngan triple H hahaha..the rock dngan triple H..

sumpah sakit perut aku gelak tengok video tuh..

Aimifiqa said...[Reply to comment]

ahahhaha, kelakar2. kiut pun ade

teha said...[Reply to comment]

suke messi !

najihah sahami said...[Reply to comment]

haha...sakan alif beraya..mish jeles...T_T

miss inna said...[Reply to comment]

saya suka kemas rumah ---> boleh buat jd calon suami..hehe!

::budak:: said...[Reply to comment]

pemain bola pun boleh masuk maharaja lawak kot..haha

ILA HonEyBuNNy said...[Reply to comment]

nak gula2 jugak...hehe

amboi3...sakan eh beraya...mesti dapat banyak wit raya neh...ehhehhe

azwa amani said...[Reply to comment]

huhu..tak minat pun dia ni.. tapi tengok jugaa..lawakk

budakijaupendek said...[Reply to comment]

tak minat messi!
minat cristiano. haha

.::syifa::. said...[Reply to comment]

bola, macam mahu, tapi kene terajang gak

sergeant keroro said...[Reply to comment]

haha, lol :P

AinsHa=( said...[Reply to comment]

messi yang sungguh messy.. hoho
p/s: bukan kaki bola

Niena Pengembara Ilahi said...[Reply to comment]

akak xknl dia ni tpi dia knl akak ^^

dill said...[Reply to comment]

alif, nak duet raye!

dill.

Jue said...[Reply to comment]

Ala x dpt bukak. Hp ni x support -.-
Esok la tgk kat ofis =)

Afzainizam said...[Reply to comment]

Bintang pujaan ramai boleh ko siap temu ramahhhh lawakkkk betoiii dia puasa kerrrr macammm tak puasa ajerrr


------Salam Aidilfitri-------
semoga kesalahan dimaafkan, silaturrahim kekal erat
buat pembaca blog kami
firestartingautomobil.blogspot.com
bukandoktorveterinar.blogspot.com
Jom Terjah entry terbaru ??
lepat pulut vs lonting jawa

cik pha said...[Reply to comment]

hemsem wehhhh aku suka muka dia dapat muka cmni aku simpan kat umah tak kasi kuar haha

Lea IsNaw! said...[Reply to comment]

meh beraya umah aku lak

ishiko said...[Reply to comment]

ahahhaha..

amna said...[Reply to comment]

kenal dia ni first time masa argentina menang piala dunia dlu. hehe ^^

MOOD RAYA LAGITUE

siti kektus said...[Reply to comment]

haha. tak boleh tengok. line tak lear. ;p






messi tu yg mana ek. serabut kenal lah. hehe ;p

eva said...[Reply to comment]

ahhaahha!! ingatkan aper.. tp messi cute!!! sbb tu saya bg kucing nama messi! ;p

Anak Wak Mail said...[Reply to comment]

haha..sengal je!

Izzaty Ishak said...[Reply to comment]

Wahahahaha siot je kan! :D

Cik Gee said...[Reply to comment]

macam sengal video ni.. ! hak3!

hanna.dotter said...[Reply to comment]

haha.rumah besor.besorr gilerrr.

Nizam Ijam said...[Reply to comment]

messi balik raya :D

Dr. Fox said...[Reply to comment]

haha! sumpah kelakar!

iPai said...[Reply to comment]

heheh .. timing mulut yang terbaik .. haddoi .. lawak betul

Luqeem™ said...[Reply to comment]

masih beraya ke bro? hehe

rjin..

SweetLikeWhat said...[Reply to comment]

tak kenal..huhu

Roti Telur said...[Reply to comment]

pemain fev aku ni..kihkih..pandai diorang wat video ni..

Aretikz said...[Reply to comment]

Hari tu dia beraya rumah aku.. siap cakap slang sabah woo.. haha..

Zul Fattah said...[Reply to comment]

best r ko dapat raya.. aku mungkin tahun dpan kot .. haha.. messi ni waris dgan aku.. ada la bau2 blacan

misspurple said...[Reply to comment]

hahah cm bongek je tpi seyes lawak ! ;) eih3,sakannya raya eh..hee ;)

Wanita2u said...[Reply to comment]

Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

Niena Pengembara Ilahi said...[Reply to comment]

yup.. akak xpnah jmpa kt negeri lain jual telur pnyu kecuali kt kelantan, ganu ngan pahang, tu pn area tertentu je

khairul akmal bin azman said...[Reply to comment]

haaha....messi mmg klaka!
hahaha.guling2

ctk said...[Reply to comment]

hahahah...mati ct cye dy cakap gitu :P

Hanie_Dew said...[Reply to comment]

bz ke alif..

rasanya google tak minat siti kot. tu yang jadi translate gitu. haha

Papa Mifz said...[Reply to comment]

muahaha...lawak la...

Nurnajwa said...[Reply to comment]

Hahaha, serious lawak XD

Yg rooney pnye lg la ;)

kjaharun said...[Reply to comment]

kenape cerita pasal bola ni...

:)) ehhh sebok je kaja ni..

~SaL IjOu~ said...[Reply to comment]

hahaha..mmg jadik sungguh~ =p

ZORA said...[Reply to comment]

hahahha

cik azeya said...[Reply to comment]

kelas kau jah!


hahaha.

kesian messi weh.
grr

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...[Reply to comment]

haha . lawak2 .

sakit perut gelak . hee

:)

M Fizan said...[Reply to comment]

haha..dah tengok..memang best..macam temuramah dengan rooney :D

chemay said...[Reply to comment]

hahaha lawak okayyy.
tbe2 je nak gule2 stoberi
haha

Jue said...[Reply to comment]

Br hr ni dpt tgk hohoho
Suka part yg dia kt nak beli umah bsar giler...sgt kena dgn lips dia yg tgh bckp hahaha

YOUsoF said...[Reply to comment]

Cheese! pc aku tak ada speaker!


Kenapa aku dah tak beraya ek?.. ;D

Nor Fadila Rosli said...[Reply to comment]

hahaha..kelakor gile...
:) gula-gula perisa strawberri..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top