!!~ SELAMAT DATANG ~!!

"Maaf Seandainya terdapat Kandungan yang berunsur peribadi dan Kurang bermanfaat buat Pembaca. Cedoklah sebanyak mana Kebaikan dan Tapislah segala Kelemahan serta Kecacatan." -admin-

Sunday, January 1, 2012

Goodbye 2011..... Hye 2012

 بسم الله الرحمن الرحيم 

Assalamualaikum..



Cepat sungguh masa berlalu. Pejam celik pejam celik dah masuk 2012. Pejam celik pejam celik jugak dah sebulan aku tak update blog rupanya. Pejam celik pejam celik aku dah sampai hujung sem rupanya. So itu bermakna exam dekat dah. Semua duk perah otak study untuk mempersiap siagakan diri menghadapi malapetaka yg bakal melanda penghujung sem ni.

So anyway, what's up dude ? How are you doing ? Ceh ! Ape aku berabuk speaking London ni. Poyo. Dah jawa tu jawa la. Haha. Apa korang buat malam minggu ni yang merangkap malam tahun baru Masihi ni ? Keluar dating ? Merendek sana sini ? Hish ! Tak baik buat semua tu. Baik kau pegi tolong mak kau buat kuih. Eh kuih ? Ape kaitan kuih dengan tahun baru la gile.

Okay serius, daripada kau preengg moto sana preeng moto sini. Bonceng awek sana bonceng awek sini baik kau bertadarrus kt rumah. Lagi baik buat solat sunat. Sebab aku rasa macam dah jadi trademark remaja Malaysia , asalkan tahun baru, mesti ada yang kene tangkap basah la. Tangkap sederhana basah la. Tangkap habis basah pn ada. Yang prenng preeng moto pulak kene tahan polis. Esok keluar la muka korang kat paper. Nak jadi femes ye ? Shit ~

Tak payah la libatkan diri dalam semua tu. Fikir-fikirkan. Sila panjangkan akal fikiran anda. Anda itu remaja yang bakal menerajui kepimpinan negara pada masa akan datang. 

Jadi la budak baik macam aku. Duduk bilik. Study. KahKah. Rasa macam nak terberak pulak bajet jadi budak rajin. Merepek. Ini pun sebab nak exam kene la rajin sikit. Maaf mungkin blog ni semakin sunyi. Sama lah dengan      ini. K bai Assalamualaikum tak jawab dosa. =)





Terima Kasih sudi Baca Sampai habis

Suka? Seronok?

19 Suara Anda:

Wadi AR said...[Reply to comment]

sile study dgn gigih

Noh Kodiang said...[Reply to comment]

happy new year alif haris...!!!

smoga hidup dalam keberkatan dari-Nya.

amin...

Asy Faro said...[Reply to comment]

selamat tahun baru alif haris !

Nurnajwa KZ said...[Reply to comment]

Good luck exam :)



ps: Wslm :P

Anif Abdullah| AA said...[Reply to comment]

rindu kau alip.haha

happy new year!

Pamie said...[Reply to comment]

tu la lama hilang sampai sebulan..haha..

happy new year bro and good luck for your final exam! :)

semutsengal said...[Reply to comment]

kena tangkap basah baru dewasa bro !


HAHAHAHAHAHHA

Muhammad Saiazuan Norhalik said...[Reply to comment]

masa suka cemburu kita kan.. hehe btw slmat tahun bru :D

~SaL IjOu~ said...[Reply to comment]

haha..malapetaka penentu masa depan tu..best of luck!~

selamat tahun baru Alif!~ =)

Alif said...[Reply to comment]

All the best exam alip

IMANSHAH said...[Reply to comment]

selamat memulakan taun baru

delarocha said...[Reply to comment]

have a blessing 2012

hassy chan said...[Reply to comment]

slmt taun bru bro hehehehe..
gud luck gak utk exam hehehehe

cantekk said...[Reply to comment]

waalaikumsalam ;-) oo patut la tak update...

ok study bbetol k, good luck!

slmt tahun baru..

Hanie_Dew said...[Reply to comment]

selamat tahun baru jugak .

ha'ah la weh k lama menghilang. takpe study lagi penting ok. =)

harap harap kurangla gejela malam tahun baru kalau slallu ada post post cenggini utk mengingatkan.

Jue said...[Reply to comment]

Wah ko mmg lama kan mhilang! Aku skit lg lupe psl ko haha aku gurau je haha la ni mmg ramai yg kna tangkap basah sbb br pas mandi ngan tangkap kering sbb br warming up hahaha itu bkn aku ckp, kwn2 aku dok wat lawak lol
Btw happy new year 2012! Slmt study mudy di bilik. Akhir kata, majulah sukan kuang renang utk negara! *tetibe haha

Cik Yatt said...[Reply to comment]

slamat tahun baru

wanie said...[Reply to comment]

tggu la 9 blan lpas ni...mesti byk baby kna buang kn.?


PEREMPUAN PATUT RETI MENJAHIT?
KORANG RASA?
http://pulsowanie.blogspot.com/2011/12/perempuan-patut-reti-menjahit.html

azs said...[Reply to comment]

betul3x.. dri wat keje yg tak berfaedah, baik wat sst yg bermanfaat.. good luck Alif.. happy new years..moga tahun ini lebih baik dari yg lalu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top