!!~ SELAMAT DATANG ~!!

"Maaf Seandainya terdapat Kandungan yang berunsur peribadi dan Kurang bermanfaat buat Pembaca. Cedoklah sebanyak mana Kebaikan dan Tapislah segala Kelemahan serta Kecacatan." -admin-

Thursday, May 19, 2011

Blog Orang pn Kau Nak Hack ...

بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum

      Blog http://mimi-moneyonline.blogspot.com/ was hacked by someone yg menggunakan gelaran Lone Ranger .. Ape la blog orang pn nak Hack .. Ape pekdahnye wey .. Okay la fine mungkin ada Yang kata Hacker tu Nak sedarkan owner blog tu supaya Tukar Password yg Lebih Kuat, tapi ni personal blog je bang oi ,., bkn ade rahsia kerajaan ke ape, so no wonder la owner tu gune password budak2 jew :) 
Okay kalauNak Test security sgt pegi la Hack US Army System ke hape kew .. Baru betol hebat .. haih =,=

Eh choP ! Aku mcm pernah dgr Lone Ranger before nih .. Tak silap aku die pernah buat hal kt tempat lain jugak .. Hack System ape aku tak ingat .. HaHa sengal !

*Pesanan buat Lone Ranger:
Hacker mcm kau lah yg memburukkan persepsi masyarakat terhadap para hacker .. HuHu .. sedih² ~

owner blog meminta bantuan di shoutBox blogger lain ..



Hacked !

p/s: Jadilah Hacker yg menggunkan kepakaran Ke Arah Jalan yang betul .. okay .. adios ~
*Tambahan .. Kalau Nak Hack Website Owang lain kali mintak izin ngn tuannye dulu mcm si Ayie n Gayah ni .. hehehe .. baru r hacker beretika namenya .. haha =)



Terima Kasih sudi Baca Sampai habis

Suka? Seronok?

11 Suara Anda:

najihah sahami said...[Reply to comment]

haha..btol la tu..

eh alepp pndai hack org gk eh..:P

alif haris said...[Reply to comment]

@najihah sahami
hurm tawu la jgk skt2 .. s2dent science comp kan .. HuHu

Fathiah Hamim said...[Reply to comment]

alaaa. macam mana nak elak kan benda nehh.

Gayahspears said...[Reply to comment]

haha. Gayah hack pendekar berkuda.com okay je... siap mintak izin kat tuan blog nk hack domain dia.. huhu

alif haris said...[Reply to comment]

@Fathiah Hamim
Nak elakkan ? nasihatkan hacker tu supaya tak buat lagi .. har3 :D

alif haris said...[Reply to comment]

@Gayahspears
hehehe .. cik gayah .. kalau mnx izin dulu tu xpe .. ni kes tak mnx izin .. sape tak hangin ,, hehehe:p

mimi said...[Reply to comment]

salam...
thanks so much post ttg blog mimi...kene hack,,
ape pun byak pengalaman dan pengajaran yg kak mimi dpt......
untuk alifharis...tqvm yg terkata dari mimi...
salam di pg minggu

epoxide(bukan nama sebenar) said...[Reply to comment]

aku xreti sgt la bb2 hack-mengehack nih.
macam mn nak hack account orang eah?


*ye aku taw pbuatan tu sgt lah tdk baek.
oh btw,first tyme jejak kt cni.hai tuan blog.

Meera said...[Reply to comment]

betol! sebenarnya kegunaan hacker ni elok je.
tp sbb org2 cmni la name hackers jd buruk

Farid bin Aspar said...[Reply to comment]

hack pon mesti ada byk cara... kadang-kadang kita yang offer utk dihack tanpa disedari...

alif haris said...[Reply to comment]

epoxide - hehehe .. gune beberapa software .. tp agask susah nk cari sumber download software tu

meera- taw xpe meera .. huhu

farid - haha .. kkdg tak sengaja TERoffer utk dihack .. security first !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top