!!~ SELAMAT DATANG ~!!

"Maaf Seandainya terdapat Kandungan yang berunsur peribadi dan Kurang bermanfaat buat Pembaca. Cedoklah sebanyak mana Kebaikan dan Tapislah segala Kelemahan serta Kecacatan." -admin-

Friday, August 5, 2011

Show Off ?? Oh tidak sama sekali..

بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum ..


              Entri aku sebelum ini yg bertajuk Gempar | Empayar Alif haris Diserang mungkin menyebabkan ada beberapa orang yang menganggap tindakan aku itu boleh dikategorikan sebagai  show off  atau bahasa melayunya menunjuk-nunjuk ... 

Beribu ampun Maaf dipinta andai itu difikiran anda ..

Bukan niatku untuk show off .. Tidak sama sekali ! Tapi itu lah cara untuk aku menghargai pengomen tegar di blogku dengan cara aku yg tersendiri .. Sengaja aku mereka-reka cerita  supaya tampak mereka itu gah dan pembaca tidak bosan membacanya .. 

Lagipun untuk apa aku bermegah dengan apa yg ada sekarang .. Sebab ramai lagi blogger yg berpengaruh dan mantap lagi daripada aku .. Jadi tidak ada sebab untuk aku menunjuk-nunjuk ..

So andai anda berfikiran negatif terhadap tindakan aku itu, silalah swith to positive thinking .. =) 

okay tutup cerita

*********************************


           Lagi satu aku nak bagi tahu u alls..  serius aku jakun sikit.. Sebab blog ni dah ada sitemap ... Tu tengok kat atas tu.. Ade menu SiteMap .. Tekan je .. So boleh la u alls bersiar-siar, berblogwalking , tergolek-golek kt sini, terloncat-loncat dgn riangnya  tanpa risau akan sesat disini .. Ok !!  





p/s : Happy reading n blogwalking =)





Terima Kasih sudi Baca Sampai habis

Suka? Seronok?

81 Suara Anda:

cucu umie said...[Reply to comment]

hehe..ayie tgh terloncat2 nie dekat blog alif..kehkeh btw, biaselah lah alif..kita tak boleh nak jge semua perasaan orng.. terima shje..

Izzaty Ishak said...[Reply to comment]

Manusia selalu mulakan dengan negative thinking. Lumrah :|

PORUMAN said...[Reply to comment]

x tau pon cite perang korang dlm blog nie...aku ni x samp lg level jeneral..mungkin mandul kot!!! hehehehehee

Nurnajwa said...[Reply to comment]

La, mne ade kte ckp mcm tu T^T

Wasehhh, best ni boleh main golek2 loncat2 kt sni :P

azwa amani said...[Reply to comment]

sure tak sesat..huhuhu.. :)

izfanora said...[Reply to comment]

adoyai, ada ke yg cakap gitu? hurm.. cuba lah jgn pk negatif sgt..

diana said...[Reply to comment]

dah cuba buat site map tapi tak jadi...:

iPai said...[Reply to comment]

halamak .. napa ada org rasa cam nak menunjukk plak ..

kalau baca betul2, takde laa sampai maca tuh pon ..

~aku dan die~ said...[Reply to comment]

huhu.lek je alep.xde pape pon la.smile k! :D

sergeant keroro said...[Reply to comment]

hehe, dah ada jugak XD

syarifahsidrus said...[Reply to comment]

uit,sape yang cakap camtu tu..huhuu

rain ilias said...[Reply to comment]

singgah sini juga :) nice blog~

iPai said...[Reply to comment]

tapi cara bro ni pon dah terbaik dah .. meminta maaf adalah lebih baik ..

apa2 pon thank u utk post ari tuh ..

atiyahkaman said...[Reply to comment]

entry sebelum neh sangatlah menarik..itu bukan show off itu kreativiti penulis yang kuat berimaginasi..:)

Anak Wak Mail said...[Reply to comment]

menunjuk-nunjuk??xdelah..=)

Saiazuan said...[Reply to comment]

hoyeah!!! +ve thinkin is what aku tanam dalam mnda aku skrng :)

Wanie said...[Reply to comment]

hehe..dah ade sitemap jugak ye..
bile tah akak nak letak..

azs said...[Reply to comment]

semua orang ada pandangan mereka sendiri, Alif.. Hanya kita yang tahu niat kita bila kita buat sesuatu entry itu.. so, bersabar je la, ok? senyum.... :)

Shamsuddin Amin said...[Reply to comment]

x der la show off...
biase la, blogging...
kite leh tulis ape je kan... ^^

cunndaa said...[Reply to comment]

akak ade wat sitemap dlu, tapi bila nak masuk kat menutab, die jadi kosong....x reti la adik aliff

kotak bulat said...[Reply to comment]

hehehe...bolh berjaln2 ek kt blog ni.. :P
pasni kb nk jenjalan la kat sitemap tu bila ada masa ye.. :)

nurAMALLINA said...[Reply to comment]

orang dengki memang gitu alif. rilek jek.

milo said...[Reply to comment]

mesti ada yang tersalah anggap ni kan... :P

Alif said...[Reply to comment]

sabar bro,manusia mmg camtu,x pernah senang bile orang lain naik...

Nor Fadila Rosli said...[Reply to comment]

x..x..x.x...x..x sape kate? mane ade alif show off..ish2! salah org..hehe

Amy Syaquena said...[Reply to comment]

salam kenal dan selamat berbuka puasa, amy singgah sini dan follow , jemput ke belog amy.ada contest sedang berlangsung ,menangi fridge magnet , hamper dan cederahati dari Sinar Raudah..

lilypelangi said...[Reply to comment]

tak yah nak show off sgt lar !


hahahhahaha


guraw jer :D

Aimifiqa said...[Reply to comment]

<---- saya tak kate pun show off. mcm gempak je tajuk hari tu. suke2. gelak2 kut bace. hihi

syrupmasin said...[Reply to comment]

sape ckp kau show off doe?? habaq mai sikit :D

muhamad hanif said...[Reply to comment]

ok,

aku maafkan kau. tapi ada syarat,

tahun ni duit raya mesti atas 30rm ok ?



HAHAHAHAHAH

aleen aiden said...[Reply to comment]

ok aku rase ade terlepas mane2 bahagian cerita nih.sbb aku mcm blur plak kat cni.hu3

cik pha said...[Reply to comment]

sape kate kau nunjuk2 lak? attoi aku rasa biase2 jer entry tu,takpelah biarkan saja

nurani said...[Reply to comment]

aikkk..ade jgk ke yg ckp cm2..
hmmm ignore je..
len org len tggapan kan..
be +ve..
:)

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...[Reply to comment]

org lain ta pernah nak duduk diam bila tgk org lain tgh senang..biar lah org nak kata ape alif uii, jnji kita tak kacau org dah lah..haha..kan?kan? :D

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...[Reply to comment]

wah! alif dpt doodle lah..share boleh..? td fee jln2 kt blog org tuh, dia buatkan alif doodle..hambuiihh.. seronoklah alif.. :D

cik sakdi said...[Reply to comment]

elelele. jangan sedih2 ah, reke cter, fun pe. hehe

IMANSHAH said...[Reply to comment]

nnati cekgu terjah entri tu

[sutera kasih] said...[Reply to comment]

alif, abaikan suara2 sumbang tu..
bkn tujuan nk show off, tp utk menghargai..biarkan saja mereka dgn kedengkian mereka hehe

sitemap?ramai dh ckp pasal sitemap ni..nk jenguk la apa bnda tu..

Nurasyiqin said...[Reply to comment]

owh..baru tau site map tu apa..kira cam labels la..nak wat jugak la cengggitu..hik3..

ala..dorg yg takde pengomen tegar mmg pk cam tu..wat tak tau jer..cuma cikin rasa wah untungnyer ada stalker..he2..cikin bila lah nak ada stalker cam haris..=D

GaRy™ said...[Reply to comment]

hehehe... mulut/otak manusia sekarang ni dah beribu bro... memang x boleh tutup semua... tak cukup tangan... besa la tuh bila niat kita disalahtafsirkan... hehe..

ILA HonEyBuNNy said...[Reply to comment]

eh eh kenapa? ada orang kta gitu ka?

kita xpk pun gitu...biasa la bila berblog...

kalau kita fikir negative,mmg negative la kita dapat...so pk la positif...agar xdk iri hati atau cemuru satu sama lain antara blogger2...hehe

Anif Abdullah| AA said...[Reply to comment]

hahak..sape yg kata tuh? haiyoo.. wah,follower orang tu semakin hampir 1k..xleh jd ni ^^

ZORA said...[Reply to comment]

wah ade sitemap da....
btw kalo bmegah 2 tarahal la..zora bukan kisah pon..haha

tiefazatie said...[Reply to comment]

xde la..ko mmg kreatif la wat n3 gitu..hihi

Asyila Zainuddin said...[Reply to comment]

hahaha.. takpe,tak terase pun tu show off.. ok je.. :)

teha said...[Reply to comment]

show off ke ? mn ade.. sy suke ape entri tuu :) hehe

apik pehe said...[Reply to comment]

huhu..ok2..apik paham

Cik Jannah said...[Reply to comment]

abaikan mereka2 itu. :)

Afzainizam said...[Reply to comment]

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
أهلا وسهلا يا رمضان!! ... رمضان كريم
”Selamat Berpuasa & Selamat Berbuka
firestartingautomobil.blogspot.com
bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~جزاك اللهُ خيراً~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
diy buat servis kereta

uihhhh switch on balikkkk... pasal gelap sangat ni.... biar terang asal tak meraba

taliff said...[Reply to comment]

Rambut sama hitam, hati lain-lain kan....Bukan senang nak senangkan hati semua orang :P...

Happy Blogging :)

siti kektus said...[Reply to comment]

kalau sesat jugak, kompas kan ada. keh keh :p

siti kektus said...[Reply to comment]

owh. macam tu rupenya sitemap. baru tengok. ^^

Liyana Zahim said...[Reply to comment]

Sape2 ckp show off? Meh akk tulun debikkk.. Tp alif dok dpn la debik die.. Akk tlg hulur kayu je.. Kihkihkih..

Yumida said...[Reply to comment]

swicth on lampu jd +ve! oh yeargh...

Acik said...[Reply to comment]

show off? mana ada ... bagus ler menghargai pengomen2 tegar! Kan, kan?

ain revival said...[Reply to comment]

x payah nak kisah ape y org kate.y pntg kite xde wat salah~

ain revival said...[Reply to comment]

x payah nak kisah ape y org kate.y pntg kite xde wat salah~

Cik Gee said...[Reply to comment]

nape pulak nak pikir negative.. ish2.. tak faham2.. tekit izi sudohhhh..... ^^

Afikah Aziz said...[Reply to comment]

ika x pk lain pun..nape ade yg pk lain ke,cian alif sabar ye =)

Tea Dno said...[Reply to comment]

eleh, rileks je. apa yang show off nya? biarkan saja mulut diorang tu nak berkata-kata. ;)

Tea Dno said...[Reply to comment]

pehh ramai dah ada sitemap ni. so, kena pegi sitewalk la ni? lalalala.

p/s: tea jugak yang takde. muahahah.

misspurple said...[Reply to comment]

errrr..oke,tgah cari jalan nak kluar nie..sesatt plak..HAHAHA :P

sha my heart said...[Reply to comment]

ada yg kata alif show off ke? erm, manusia oh manusia..

ikut suka kita la kan, blog kita.. haha~

tak pandai la nak buat sitemap dan menu ada kat atas tu

ifwat said...[Reply to comment]

blog aku tak siap2 lagi sitemap, nta bila nak setel.. huhu

Aisyah Aina said...[Reply to comment]

oh..baguslah dah ada sitemap..aku pon dah banyak kali sesat ni..hahaha

Qaseh dalia adelia said...[Reply to comment]

takde pun sitemap kat blog sndiri hihi

cik kumbang said...[Reply to comment]

blogwalking sini dari blog aisyah aina :)

http://kumbangmerahbintikhitam.blogspot.com/

YOUsoF said...[Reply to comment]

Manusia Lip... Mesti ada tersalah sangka. Ok kita mula cerita baharu.. Ko dah ada sitemap, lebih mudah la pelancong nak meronda-ronda kat sini.. ;D

alyaclumsy said...[Reply to comment]

selamat hari raya aliff! haha

iefa ujang said...[Reply to comment]

xkata pape pown ngeeeee~~~

ILA HonEyBuNNy said...[Reply to comment]

halo2..

saja ja datang terjah..selamat berbuka puasa...hehe

paaduu said...[Reply to comment]

hehe..rendah diri satu sifat yg baik..:)

shafmechy said...[Reply to comment]

ada jugak ke fikir cmtu....ish2..tak patut

Bro ahmad said...[Reply to comment]

geng sitemap datang ni..tahniah alif ada fungsi tersembunyi sitemap ni..bro pasang jadi mudah nak cari entri berkaitan..jadi pemilik blog sendiri pun tak sesat hahaa

ikatankasihku said...[Reply to comment]

X yah pkkan sgt kata orang.just ignore

said...[Reply to comment]

mane ade menunjuk nunjuk. saye suke hape cerite yang awak karang tuh. hehe. kreatif.

^__^

Aki said...[Reply to comment]

tak kesah.. lupakan je orang yang pikir U tengah show off bro.. tujuan kita,pemahaman kita.. kalau diorang tak paham,pedulikan mereka!! Haha.a..

SweetLikeWhat said...[Reply to comment]

sentiasa pikir positif..baru boleh maju.. :)

najihah sahami said...[Reply to comment]

aliff show off??mish nak join lah. hahaha..

Khairil said...[Reply to comment]

manusia memang mcm tu...selalu berfikiran negatif...biasa le...

stuck said...[Reply to comment]

alamak...nmpknye aq ketinggalan...-____-"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top