!!~ SELAMAT DATANG ~!!

"Maaf Seandainya terdapat Kandungan yang berunsur peribadi dan Kurang bermanfaat buat Pembaca. Cedoklah sebanyak mana Kebaikan dan Tapislah segala Kelemahan serta Kecacatan." -admin-

Saturday, August 13, 2011

Wigan Athletic minat Baddrol Bakhtiar

بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum ..


Baddrol Bakhtiar


               


      Hari itu kecoh tentang Safee Sali dirisik oleh kelab Bundesliga Jerman.. Hari ini lagi seorang pemain Harimau Malaya, Baddrol Bakhtiar bikin kecoh setelah dikatakan dirisik oleh satu kelab bola sepak liga perdana Inggeris (EPL) iaitu Wigan Athletic.. !







Tetapi Wigan hanya mahu membuat trial offer dimana pemain akan beraksi disana dalam jangka masa pendek seperti yg dijanjikan.. Andai mereka terus berminat dan Baddrol Bakhtiar dapat mengikut rentak disana besar kemungkinan Wigan akan terus mengikat kontrak bersamanya kelak..





Baddrol Bakhtiar yg kini bermain untuk Kedah FA telah beraksi dengan jayanya di liga perdana Malaysia telah mencuri tumpuan pihak Wigan..

Sejak dua menjak ini pemain-pemain Malaysia telah mencuri tumpuan kelab-kelab bola sepak luar negara.. Sebab aku dengar cerita juga yg Safiq Rahim dah dapat tawaran ke Indon (ikut jejak Safee le tu) dan Amirul hadi pula sedang diperhatikan oleh kelab bola sepak Jepun ...
Safiq dan Amirul


*Walaubagaimanapun, Laporan ini belum ada pengesahan rasmi sama ada dari Baddrol Bakhtiar sendiri atau Kedah FA



Ops credit to Sokernet.com

p/s : Semoga terus sukses ... 






Terima Kasih sudi Baca Sampai habis

Suka? Seronok?

70 Suara Anda:

Cik Azizah said...[Reply to comment]

wah2..lepas je bola aritu semua dirisik kan...bagus lah rezeki dorang..tp nnt kita xde lah pemain bola yg hebat..emm

kjaharun said...[Reply to comment]

go malaysia go!! :D

cucu umie said...[Reply to comment]

kalau betol..alhamdulilah smkin senyum lebar raja gopal..hoho anak buah dia dpt pi main kt luar..EPL kot..

Nurnajwa said...[Reply to comment]

Kte nk komen ape ni? T^T


*takpe2, lepasni kte study bola ;D*

Asyila Zainuddin said...[Reply to comment]

tak minat bola.. :pp

AinsHa=( said...[Reply to comment]

tak minat sngat blog ni tpi banggalah bila ada pmain bola malaysia jd pemain luar ngra... woo.. bleh gnti ronaldo lak plak deme2 ni... ngeee

Anif Abdullah| AA said...[Reply to comment]

razeki la tuh.. tapi benda nie depends pada diri msing2 gak mana 'pilihan' dia nak utamakan..

sergeant keroro said...[Reply to comment]

terbaik!! XD

makin ramai berhijrah nampaknya~

Dzarief Zuhdi said...[Reply to comment]

pergh.. dsayat.. klu betol baik badrol pegi.. jghn la tolak mcm akmal buat dulu.. Wuu

iMBobo said...[Reply to comment]

dorg bertiga memang legend lah! hehe tp syafiq rahim muda lagi, cerah masa depan die..

Saiazuan said...[Reply to comment]

saiazuan brpindah ke arsenal.. #LOL

amir aizat said...[Reply to comment]

support tiger jer,hehe

kotak bulat said...[Reply to comment]

kelebihan dorang dapt perhatian luar negara... :)

Dearie Pearls said...[Reply to comment]

amirul hadi tu mcm encem jek.. hehehe..

cik pha said...[Reply to comment]

aku suka si amirul hadi sebb rambut dia y menawan hahaa

fairuz said...[Reply to comment]

lelaki bola lelaki bola lelaki bola lelaki bola lelaki bola lelaki bola lelaki bola lelaki bola lelaki bola lelaki bola lelaki bola lelaki bola

tak dapat dipisahkan! -___-"



kbai haha

syrupmasin said...[Reply to comment]

tanah tumpah darah ku :)

nurathirahkaman said...[Reply to comment]

erk?? macam mana boeh ta kenal Badrol neh...heheheheheh

Bui Junaidi said...[Reply to comment]

bgs jugak mcm tu
terbukti pemain malaysia jugak ada yg hebat2 kan..*_*

[sutera kasih] said...[Reply to comment]

minat amirul hadi..awwwww!!

lilypelangi said...[Reply to comment]

go malaysia ! :D

teyn teyn said...[Reply to comment]

wahhh .. kayalah mereka .. hihihi

Abu Huzaifah said...[Reply to comment]

kasi support malaysian team :)

muhamad hanif said...[Reply to comment]

woooo, !


Aliff kemana pulak ?



lalalalalalalala

dill said...[Reply to comment]

em. macam mana nak komen entri pasal bola ye? hehe.

dill.

laskar pelangi said...[Reply to comment]

tak terminat plak dengan bola =.=

ILA HonEyBuNNy said...[Reply to comment]

betul eh...

esok nak tanya adik la..sebab dia gila bola...heheh..

fanatik la dia dgn bola kedah neh..huuh

Nurasyiqin said...[Reply to comment]

depa da dpt twran hebat..ang bila lagi??hik3

milo said...[Reply to comment]

ohh saya peminat safee sali..haha..tetibe je :P

Saiazuan said...[Reply to comment]

malaysia player are gettin better ;D

ishiko said...[Reply to comment]

fuyohh..

Aisyah Aina said...[Reply to comment]

tiba2 aku nak nangis sebab bangga...hahaha

Wanie said...[Reply to comment]

kalau dah g trial offer tu then tak dapat macam malu tak?huhu

caliph shuriken said...[Reply to comment]

klau trial offer ni mmg risiko tinggi.. pikir btul2 b4 wt keputusan ^^

nashanadz said...[Reply to comment]

dulu tak suka pemain bola sepak malaysia sebab orang banyak cakap pasal rupa paras itu ini.. tak suka! tp lepas tgk mereka live terutama safi n amirul hadi ni, terus support. diorang memang terbaek! amirul hadi betul2 ke pegi jepun? sbb kelab bolasepak jepun salah satu kelab bola sepak favourite saya ;)

ZORA said...[Reply to comment]

tak mnat bola la..jdi tak tahu la..hehehe

~SaL IjOu~ said...[Reply to comment]

Salam kenal.cerah masa depan sumenye~ =)

Alif said...[Reply to comment]

perghhh,terbaek,pasni hopefully MALAYSIA akan dpt masuk n menang Piala Dunia..

mynameismy said...[Reply to comment]

alkisahhhh... kaki bangku so memang tak tatao menahu psl bola ni hehehe

sara zainol said...[Reply to comment]

aishh.. byk benor player msia yg dirisik nie.. sara bila lg nk dirisik.. hahaha :P
umm.. lau byk player yg hebat kuar, xda rentak la nt.. sedeynye.. :(

WuMing said...[Reply to comment]

Wahh..kaya--kaya

harrazdani said...[Reply to comment]

tak sia-sia amirul colour rambut cam nakata.hahahaha..harap2 boleh laaa gi main kat sana yer

Shamsuddin Amin said...[Reply to comment]

ok la tu...
nampak sikit majunye sukan ni
kat negara kita,... ^^

eelobor said...[Reply to comment]

aku amat setuju jika pemain malaysia dapat beraksi ke peringkat lebih tinggi. untuk pembangunan sukan jangka panjang adalah yang terbaek. mereka2 ini akan pulang suatu hari dengan pengalaman dan akan membina generasi baru yang lebih baik

najihah sahami said...[Reply to comment]

semua pajkat nak berhijrah....habislaaa malaysia..hurm.....

p/s : alep..mish ade kelab korea duk risik2..xnak wt entry ke??

:P

shedameor said...[Reply to comment]

@Cik Azizahaahlaa, nanti malaysia takde pemain hebat daaa :)

linda a.k.a ibusumaiyah said...[Reply to comment]

salam...nak cerita bab bola akak tak reti...tapi akak datang untuk kunjung balas..:)..selamat berpuasa..:) tq sudi jenguk blog ibusumaiyah..

Farhana Jafri said...[Reply to comment]

YEAH!!! semangat HM!! safiq rahim ke indon?? btter dont la.. dy pmain bgus.. ptut pg ke ngara lain yg lgi bgus.. eh, apek xdilamar sape2 ke?? hahahahaha

faRHa@miSS Vio said...[Reply to comment]

waaa... suke2 ...hbat la... amirul hadi pg jpun 6t ??? dia pon muke dah mcm jepun je ... ^_^

iPai said...[Reply to comment]

pergh ... mantap dan bangga aku membaca ye .

Anak Wak Mail said...[Reply to comment]

hebatlah,,semua diperhatikan..hihi..harap2 diorang dapat memantapkan lagi pasukan malaysia..=)

Cik Teddy said...[Reply to comment]

ala..sume nak amek yg kite punyer..huhu

Afzainizam said...[Reply to comment]

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
أهلا وسهلا يا رمضان!! ... رمضان كريم
”Selamat Berpuasa & Selamat Berbuka
firestartingautomobil.blogspot.com
bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~جزاك اللهُ خيراً~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
tip servis motorsikal kupcai scooter

banyak yang merisik dan melamarr.... kadang kena fikir positif hujan emas di negara orang hujasn batu di negara sendiri.... sila pilih sendiri yerrr?

Pak Pis said...[Reply to comment]

perkembangan yang baiki untuk bola sepak kita...dah boleh tengok dah ..nanti Nama malaysia pon akan tertera untuk piala Dunia

Liyana Zahim said...[Reply to comment]

Akk tau club liverpool, chelsea ngan MU je.. Hahahahah~ Yg len harom la tatau.. Lau ade exm subjct bola sepak kompem failed!

Syuxer said...[Reply to comment]

kalaulah ramai pemain bola sepak negara kita bermain kat luar negara,insyaAllah..first touch dorang akan meningkat dengan drastik malah mungkin dorang akan bermain dengan bijak..

semoga lepas nih, akan ada tawaran2 hebat menanti untuk pemain2 negara kita hehe

Hans said...[Reply to comment]

pemain malaysia semakin hebat
:-)

ABU said...[Reply to comment]

see..kualiti permainan bola sepak malaysia semakin ok what.. semoga sukan bola sepak malaysia semakin maju..aminnn...

Papa Mifz said...[Reply to comment]

kalo betul mmg terbaik la kan...bangga den jd anak malaysia...

teha said...[Reply to comment]

hebat laa pemain mlysia ! hee ~~

Nizam Ijam said...[Reply to comment]

kalau betul memang terbaik la..

dhiera said...[Reply to comment]

wah..kencang kencang rezeki pemain bola sekarang~
tahniah dan terus harumkan nama malaysia~

Aimifiqa said...[Reply to comment]

waaa. go Malaysia~!

stuck said...[Reply to comment]

go msia go!

YOUsoF said...[Reply to comment]

Semoga terus sukses!! Aku yang kaki bangku ni pun rasa bangga siot dengan pemain bolasepak kita! ;D

syarifahsidrus said...[Reply to comment]

semua orang nak ambil, nanti team msia, sape nak main?hahaa

SweetLikeWhat said...[Reply to comment]

team malaysia makin maju.. :)

ikatankasihku said...[Reply to comment]

harimau mengaum....

.izzati liyana. said...[Reply to comment]

meletup letup football players malaysia.

Tea Dno said...[Reply to comment]

hebat lah memasing.. mantopp.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top