!!~ SELAMAT DATANG ~!!

"Maaf Seandainya terdapat Kandungan yang berunsur peribadi dan Kurang bermanfaat buat Pembaca. Cedoklah sebanyak mana Kebaikan dan Tapislah segala Kelemahan serta Kecacatan." -admin-

Monday, August 8, 2011

Anak aku baik

بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum ..

           
             Pada suatu hari yg indah, ada dua orang wanita yg sudah lama tidak berjumpa akhirnya terserempak di pasar borong Selangor , macam biasa la, dah lama tak berjumpa kan.. Masing-masing mahu bercerita tentang diri mereka sehingga masuk bab anak .. Maka terjadilah dialog seperti di bawah ini..

Najwa : Aku ada seorang anak .. Sangat baik orangnya ..

Aisyah Aina : Yeke .. Dia hisap rokok tak ?

Najwa : Oh Tidak ...

Aisyah Aina : Err dia pernah melawan cakap kau tak ??

Najwa : Langsung Tak pernah ...

Aisyah Aina : Dia pernah merempit tak ?

Najwa : Lagi la tak pernah.. Dia budak baik ..*sambil tersengih-sengih kebanggaan..

Aisyah Aina : Dia kuat bersosial dan selalu pulang lewat malam ke rumah tidak ??

Najwa :  No ... *sambil menunjukkan isyarat NO dengan tangannya ..

Aisyah Aina : Wah ! ternyata dia seeorang anak yang baik .. Berapa umurnya ? Boleh la kawinkan dengan anak dara aku tu .. Hehe

Najwa : Err tak silap aku minggu depan genaplah umurnya 7 bulan .. 

Aisyah Aina : Okay lawak .. *sambil buat muka Triple H marah ..

WARNING : Dialog di atas hanyalah rekaan semata-mata.. Tiada kene mengena dengan budak dua ekor tu .. Eh dua orang .. Hehe


*pernah terbaca lawak camni ? Agak-agak kat mana ye ... 


******************************************


Eh nanti... nanti .. Entri belum habis lagi .. Laju je nak close tab tu .. Sob3 T.T

Nak bagi tahu blog ni dah ada banner baru .. 


                                                          Photobucket

Hah ? Apa ? Tak comel ??

Memang tak comel pon .. Haha .. 
Ada sesiapa nak Exchange Banner ?

Kepada mereka yg dah pernah ambil banner aku, kalau nak banner yg update ni, dipersilakan dengan segala hormatnya untuk ambil =)


p/s : Sebenarnya isi dah lari daripada tajuk kan .. Bukan anak aku tapi anak si Najwa tu yg baik.. Haha


Terima Kasih sudi Baca Sampai habis

Suka? Seronok?

75 Suara Anda:

kotak bulat said...[Reply to comment]

hahaah...sengal..kalau 7bulan, mmg la baik gila

cucu umie said...[Reply to comment]

hehe..baru 7bulankan..belom 17tahun akan dtng... kehkeh btw, alif bt banner tu pakai apa ea?? photscape ea?? apcal mcm lain shje..hehe pkai software apa..esok ayie ambik banner alif ea..

syrupmasin said...[Reply to comment]

haha..sekrang aku rase nk lempang diri aku laju2 sbb bace entry kau nih malam2..tahi lah kenape anak dy baru 7 bulan?? haha.. :D

misspurple said...[Reply to comment]

haha mmg la ank 2 kecik ag..mai besaq nnti,ha tau la mak dia :)
waa..exchnge banner ? jom3 :)

atiyahkaman said...[Reply to comment]

hhahahhahah....bonggek tol..7 bulan merempit?? memang tak r..:P

atiyahkaman said...[Reply to comment]

hhahahhahah....bonggek tol..7 bulan merempit?? memang tak r..:P

Nurnajwa said...[Reply to comment]

Ahaha, nmpknye Aina khwin dulu ;D

Oh ank kte mst comelkn? *berangan jela nk ade ank*

Wasehhh, banner dia~

ILA HonEyBuNNy said...[Reply to comment]

haha...

lawak la..kalau umo baru 7 bulan mmg la baik..tunggu besar ckit..ehhehe

sergeant keroro said...[Reply to comment]

macam pernah ku jumpa, tapi dimana ye? XD

ezzu said...[Reply to comment]

hahaha..kecil lgi rupanye...

nashanadz said...[Reply to comment]

tolong la eh! tak ble blah.. hahaha

KeChIk yg comey said...[Reply to comment]

hekhek...banner kelip2..=)

CIK PARO! said...[Reply to comment]

hahhahahahaha..
nak gelak guling-guling kejap

wan_cikgumuzik said...[Reply to comment]

kih kih kih... lawak lawak lawak dialog di atas..!! hahahhah

cik sakdi said...[Reply to comment]

najwa ngan aina ade anak dah? peh den yg tuo pon xado lagi. haha

Wanie said...[Reply to comment]

haha..ni first bace kisah lawak ni..:D
rasenye kena tanye umo dulu ye tak?hihi

izyan yasmin said...[Reply to comment]

ahaha , lawak je .
hee , comel banner :)

qamarguyz said...[Reply to comment]

salam ziarah..
hahaAa..terkena gak aku..
tak pernah terbaca pulak lawak nie..syok2!

rain ilias said...[Reply to comment]

Saya datang membalas kunjungan ;)
haah penah baca.hehe dua org tu kawan awak ea?marah la depa nanti..haha

Anif Abdullah| AA said...[Reply to comment]

confident je jawab ya tak... hahak
eh ak rasa pernah jumpa lawak ni..lupa2 ^^

Asyila Zainuddin said...[Reply to comment]

hahahaha.. hampeh je.. baru 7 bulan, patut baik semacam je.. ngee..

Cik Jannah said...[Reply to comment]

hahaha..:) comel2. anak saya pun baik kot? hAHA.

eh, alif. ceer like blog saya? hehe

Afikah Aziz said...[Reply to comment]

haihhh alif ni,ingt kn kisah benar td hahaha

Cik Gee said...[Reply to comment]

alif xde anak kew??

hehe...

Mr.Thinker@Ali said...[Reply to comment]

Hahaha! Style gak bila buat dialog mcm tu. siap ada tag blogger lain. good try. :)

sy x ada banner sbb sy x ada anak yg baik. sob3. T_T

siti kektus said...[Reply to comment]

haha. mmg lah baik kalau baru 7 bulan. :p

Shamsuddin Amin said...[Reply to comment]

mmg lawak... hahaha

abglan said...[Reply to comment]

Patut le aaknya suci semacam

Amiirah-Cassan said...[Reply to comment]

hahahaha apa tak baiknya baru 7 tahun , kurenggg , ahahaha semoga anak dia terus menerus innocent macam tuh , (kalau wujud , haha)

Niena Pengembara Ilahi said...[Reply to comment]

hahaha.. baru je nk kutuk mak dia sbb puji ank sndiri

cik pha said...[Reply to comment]

arapp2 kau pun boleh ank y baik nt hahhaa dan letaklah nmaa nur farah hasliza..sebb baik sungguh budak ni HAHAHHAHA

Amni said...[Reply to comment]

LOL! =p

tapi memang biasa mak2 suka nak menangkan anak-anak... asyik cakap anak amsing2 baik.. hehehe...

tia @ Ini Kisah Tia said...[Reply to comment]

hahaa . patut suci semacammmmm :D

Botak said...[Reply to comment]

budak masih tak berakal memanglah baik., cuba dah berakal karang., porak peranda jadinya., hehehehe... :D

Anak Wak Mail said...[Reply to comment]

haha..boleh plak camtu..

najwa dan aisyah aina kena buli ni..hihi..:P

SweetLikeWhat said...[Reply to comment]

nice entri..hehe :)

cik kumbang said...[Reply to comment]

mcm pena dgr je watak2 kat dlm tu..ehe~

dhiera said...[Reply to comment]

kalau anak umur 7bulan memang berkepit dgn mak ayah sendiri aje la~ hek

Aki said...[Reply to comment]

hak hak hak.. pekebende la sangat 7 bulan..

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...[Reply to comment]

haha..sengal.. 7 bulan rupanya.. eh, blog ade tambahan lah..toink2..jiran syrupmasin rupanya.. :)

najihah sahami said...[Reply to comment]

hahaa..umur 7 bulan??adess..kalau gitu mish pun baik jugak la..sebab mish pun pernah jadi 7 bulan gak. tak pernah merokok etc..hahahaha..

shafmechy said...[Reply to comment]

kalau ada member kita buat cmtu mmg dh lama kena kn..haha

syarifahsidrus said...[Reply to comment]

hamboiii..memang le baik sangat2.haha

Aimifiqa said...[Reply to comment]

sengal la. kelakar2. mmg la baik 7 bulan je baru. nnt nak exchange banner la. hihi.

Izzaty Ishak said...[Reply to comment]

Lawak mintak penampar ni. Keh keh

Afzainizam said...[Reply to comment]

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
أهلا وسهلا يا رمضان!! ... رمضان كريم
”Selamat Berpuasa & Selamat Berbuka
firestartingautomobil.blogspot.com
bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~جزاك اللهُ خيراً~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
tip servis tayar kereta

uihhh bebudak zaman sekarang mana boleh percaya depan punya lentik sopan santun.... belakang mana kita nampak kan...

Qaseh dalia adelia said...[Reply to comment]

huh

teha said...[Reply to comment]

kekeke ~~ lawak jee... baru 7bulan kot.. ape laa

Bro ahmad said...[Reply to comment]

baru 7 bulan hahaa merempit yea kot hmmm

cunndaa said...[Reply to comment]

hahahhaaaa..gelak guling2...
nasib anak nye 7bulan bukan 7hari...
kekekeee....

muhamad hanif said...[Reply to comment]

wahhh,

aku booking dulu anak si Najwa tu yea..



wakakakakaka !!

EZAN IDMA said...[Reply to comment]

ahaha mesti cute dy buat muke triple H ahah

shedameor said...[Reply to comment]

haha, lawak bengong :P da penah baca da :)

izfanora said...[Reply to comment]

pernah baca lah.. tp xingt kt ner..

wah, msg2 ada banner.. xreti plak nk buat.. :(

nurAMALLINA said...[Reply to comment]

ingatkan anak awak. hahahaha

echaRierie said...[Reply to comment]

hahaha..dua adik ni popular..

btw, sgt lwk..

Papa Mifz said...[Reply to comment]

tujuh tahun mmg la masih suci lagi...apo la si najwa tuh...

Saiazuan said...[Reply to comment]

cis gua trtipu~

ZORA said...[Reply to comment]

hahaha..lawak terbaik la..:P

kjaharun said...[Reply to comment]

hahahahhaah.. dilog tu x bole bla la...

ehhh, mne ade x sabar nk close..
ectually x sbr nk comment :)
hehe

Niena Pengembara Ilahi said...[Reply to comment]

:D

Khairil said...[Reply to comment]

haha..terkena si Aisyah Aina tu....memang loyar buruk le si Najwa tu...hihihi

Tea Dno said...[Reply to comment]

haha. tuka banner lah jom. :D

Aisyah Aina said...[Reply to comment]

sengal....memang aku tumbuk2 muka najwa lepas tu...hahaha

banner baru tu....cantik :D

Fathiah Hamim said...[Reply to comment]

aiyaaaaa 7 bulan baru maaaa

stuck said...[Reply to comment]

haha..leh lak tersesat banner di tengah tengah lawak...kui3...

laskar pelangi said...[Reply to comment]

ahaks! rasa nak gelak guling2 jer nie auwww=DD

tia @ Ini Kisah Tia said...[Reply to comment]

P/S : Komen lari dari entri ..

eh , kamu kawan Najwa dengan Aisyah kannn .. terharu Tia kamu baca entri Tia dan banyak tinggalkan komen dalam entri Tia berturut2 .. :D
terima kasih ...

YOUsoF said...[Reply to comment]

Kehkeh.. Memang benar² baik anak Puan Najwa tu.. ;D




Comel la banner aharu ko tu Lip.. tapi aku belum ada banner sendiri huhu

[sutera kasih] said...[Reply to comment]

hehe..kasihan najwa & aisyah aina :P

nk banner tu la :)

Syuxer said...[Reply to comment]

hahahahha.,,budak 7 bula memang baik gila heheh..;p..

sian najwa dan aisyah kena buli ahhaha

Liyana Zahim said...[Reply to comment]

Sian.. Ibu mental upenye.. Wakakakakakakakakakakakakakakakakakaka~

ketawariang said...[Reply to comment]

hehehe....baca kat mastika...

tapi benda ni mmg lawak... huhu

Jom join ketawariang's Giveaway : Saya nak hadiah dari ketawariang!

alyaclumsy said...[Reply to comment]

7 bulan mmg tak mengerti apa2 lg, haha =.=

ikatankasihku said...[Reply to comment]

baik sungguh budak tu..hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top