!!~ SELAMAT DATANG ~!!

"Maaf Seandainya terdapat Kandungan yang berunsur peribadi dan Kurang bermanfaat buat Pembaca. Cedoklah sebanyak mana Kebaikan dan Tapislah segala Kelemahan serta Kecacatan." -admin-

Monday, August 1, 2011

100 Crew Reborn!!

بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum..


Aku nak jugak turut serta menjadi krew alien sarjan Keroro !!

Kepada mereka yg ingin menjadi krewnya juga senang aja .. Sila klik pada banner diatas !!

Cepat selagi masih hangat ..!

Sarjan keroro hanya mahu mengambil 50 krew baru sahaja !!

Sapa terlambat gigit jari je la ye .. Hua Hua Hua


p/s : OK done sarjan , Alif haris sedia melapor diri !!!


Terima Kasih sudi Baca Sampai habis

Suka? Seronok?

16 Suara Anda:

chemay said...[Reply to comment]

ape niee yusuff??
cambestt jee
:)

chemay said...[Reply to comment]

aliff **
:)

nurAMALLINA said...[Reply to comment]

sempat ke nak join? ALAMAKK!!

cucu umie said...[Reply to comment]

join jgn tak join...cept2..hehe

Aisyah Aina said...[Reply to comment]

kau pon nak jadi alien jugak macam najwa...haha

tia @ Ini Kisah Tia said...[Reply to comment]

hwa3x .. cepat !! kejap je tu 50 habissss .. belog keroro hebakkk :)

nurani said...[Reply to comment]

lawa banner...:)

syarifahsidrus said...[Reply to comment]

tak sempat nak meamsukkan diri..sedih..sob3..hee

saveqmm said...[Reply to comment]

prebet pun mari jugak..ehehhe
saya pun dah join sama..

saya follow sini alif..
jom baca ni:http://saveq.blogspot.com/2011/08/7-info-minda.html

Faraa Eiman's said...[Reply to comment]

apakah ? haha

~aku dan die~ said...[Reply to comment]

haha.mcm tak sempat je~

aimi adilah said...[Reply to comment]

team tok ape nie????

sergeant keroro said...[Reply to comment]

hehe, sempat jek XD

thanks bro :)

Afikah Aziz said...[Reply to comment]

eh sempat lagi ke erk Ika nk join huhu :p

Nurnajwa said...[Reply to comment]

Ahahaha, Aina jealous ><

Tea Dno said...[Reply to comment]

wahh join jugak nih.. hee..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
back to top